De Sims 4 Luxe Feestaccessoires verschijnt op 19 mei

Op 19 mei verschijnt het eerste accessoirepakket van De Sims 4, genaamd De Sims 4 Luxe Feestaccessoires.

Electronic Arts heeft vandaag de officiële aankondiging van het spel online gezet. Hieronder de eerste informatie en plaatjes. Naar verwachting krijgt het spel de adviesprijs van €9,99.

Je bent van harte uitgenodigd: De Sims 4 Luxe Feestaccessoires komt er volgende week aan!

Vandaag kondigen we vol trots het allereerste accessoirepakket aan voor De Sims 4! Het heet De Sims 4 Luxe Feestaccessoires* en zal vanaf volgende week op 19 mei verkrijgbaar zijn. Onze trouwe spelers weten dat accessoirespakketten in het verleden altijd boordevol nieuwe kleding en meubilair rond een bepaald thema zaten. Maar in de accessoirespakketten voor De Sims 4 vind je ook nieuwe gameplay.

Accessoirepakket De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Laten we de Luxe Feestaccessoires eens even onder de loep nemen.

Accessoirepakket De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Met de Luxe Feestaccessoires draait het allemaal om luxe, rode lopers en topfeesten waar je wel heel stijlvolle spullen voor nodig hebt. In dit pakket vind je prachtige jurken, pakken, make-up en accessoires voor de Sims in jouw buurten. Je komt binnen een mum van tijd in de stemming met fantastische, glimmende en knetterende voorwerpen zoals een nieuwe bar, standbeelden en spectaculaire verlichting waarmee je de lokale lounges en bars in de buurt een stuk hipper kunt maken.

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires bevat twee waanzinnige nieuwe gameplayvoorwerpen die onmisbaar zijn voor een spetterend feest. Allereerst hebben we de bankettafel voor je, die je aan kunt vullen met de recepten die jouw Sim zelf kan bereiden. Voor het gemak kun je er natuurlijk ook gewoon allerlei nieuwe hapjes op zetten. Op een lege maag kun je namelijk niet feesten. Het tweede voorwerp is de nieuwe voedsel-/drinkfontein, die je bovenop je bankettafel kunt zetten. Je kunt er allerlei lekkers uit laten stromen, zoals romige en decadente chocolade (ideaal voor aardbeien) en andere heerlijke delicatessen. Dat biedt zelfs perspectief voor ondeugendheid en meer, vooral voor Sims die over culinaire en mixologievaardigheden beschikken!

Accessoirepakket De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Wij staan te trappelen. We hopen dat jij ook staat te trappelen. De uitnodigingen gaan vandaag de deur uit en het feest begint volgende week. Trommel al jouw hippe vrienden op en vier met ons dit luxe feestje.

Houd je ogen open voor meer informatie en haal je feestkleding maar vast uit de kast!

Wanneer het spel te downloaden is, laten we het uiteraard weten. Deze week zullen we een lijstje maken met de sites waar het spel het goedkoopst verkrijgbaar is. Download het spel vanaf de release direct.

Met dank aan TheSims.com

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com