Sims 4 cheats

Sims 4 cheats/codes op een rijtje

In het basisspel van De Sims 4 kun je gebruikmaken van verschillende cheats. Benieuwd welke codes er zijn en hoe je ze kunt invoeren? Hieronder vind je een handig lijstje met links de code en rechts de uitleg of effecten. Je vindt hieronder bijvoorbeeld codes voor veel geld, vaardigheden, carrières, objecten verplaatsen en meer.

Cheatvenster openen en cheats invoeren

Om het cheatschermpje te openen, moet je eerst Ctrl + Shift + C tegelijkertijd indrukken (zonder de plustekens). Voer een cheat in van het overzicht hieronder en druk op Enter om de code te activeren of deactiveren. Klik de ESC (Escape) knop om het cheatvenster te sluiten.

Bij cheats waar je [on/off] of [true/false] ziet, moet je achter de code een keuze maken om iets aan of uit te zetten. In deze gevallen gaat het bij ‘on’ en ’true’ om aanzetten van een cheat, bij ‘off’ en ‘false’ gaat het om uitzetten van een cheat. De [ ] tekens in het onderstaande lijstje gebruik je niet in de cheat zelf, maar laten zien dat je een keuze hebt uit meer opties.

Cheatcodes

CodeEffect
HelpToont een lijst met alle cheats die beschikbaar zijn.
QuitHet spel verlaten.
FullscreenVolledig scherm inschakelen.
ResetSim [voornaam] [achternaam]Deze cheat kun je gebruiken in het zeldzame geval dat een Sim vast komt te zitten tijdens een interactie of ergens in de stad, of in het geval dat er iets vast komt te zitten aan de Sim zelf. Het kan even duren voor de Sim verschijnt, omdat de Sim weer volledig opgebouwd moet worden. Voorbeeld van toepassing: ResetSim Christiaan van de Kerkhof
Fps [on/off]De weergave van de framerate links onderin wordt in- of uitgeschakeld.
HeadlineEffects [on/off]Alle effecten die boven het hoofd van een Sim worden weergegeven, zullen verborgen worden (zoals praat- en gedachtewolkjes).
Freerealestate [on/off]Alle huizen zijn tijdelijk gratis wanneer deze cheat actief is. Voer de cheat in het Buurtscherm in. Let op de belasting van deze kavels als je ze hebt gekocht.
KachingLevert 1000 Simdollars op.
RosebudLevert 1000 Simdollars op.
MotherlodeLevert 50.000 Simdollars op.
Death.toggleSchakelt dood uit zodat Sims niet sterven.
Testingcheats [true/false]Maakt het gebruik van nog meer verborgen ontwikkelingscheats mogelijk. Hieronder een overzicht van de cheats die gebruikt kunnen worden na activering van deze cheat.

Shift + Klikken op een Sim:

Reset Object – Je geselecteerde Sims wordt gereset.

Add to Family – Voegt de geselecteerde Sim aan een huishouden toe.

Cheat Motive > Make Happy – Je Sim wordt blij, alle behoeften worden groen.

Cheat Motive > Disable Motive Decay – Alle behoeften blijven statisch waardoor je Sim nooit van stemming zal veranderen.

Cheat Motive > Enable Motive Decay – Alle behoeften van je Sim veranderen weer.

Modify in CAS (Creëer een Sim) – Pas je Sim aan in Creëer een Sim.

Shift + Klikken op de grond:

Shift + Teleport Me Here – Je Sim wordt naar een aangewezen locatie geteleporteerd.

Shift + Klikken op een object:

Reset Object – Je geselecteerde object wordt gereset.

Make Dirty – Een object dat je hebt geselecteerd wordt vies.

Make Clean – Een object dat je hebt geselecteerd wordt schoon.

Shift + Klikken op een brievenbus:

Reset Object – De brievenbus wordt gereset.
cas.fulleditmodeMaakt het mogelijk om volledige bewerkopties in CAS te gebruiken. Geldt ook voor karaktereigenschappen, namen en kleding.
bb.showhiddenobjectsVergelijkbaar aan de Buydebug cheat van De Sims 3. Na invoeren van de cheat voer je 'debug' in het zoekveld van de koopmodus in om verborgen objecten vrij te spelen.
bb.moveobjectsMaakt het mogelijk om objecten overal te plaatsen zonder beperkingen. Wanneer een object geselecteerd is, gebruik dan de 9 en 0 toets om de hoogte van het object te veranderen.
bb.ignoregameplayunlocksentitlementSpeel alle bouw/koop objecten vrij. Negeert beperkingen die op bepaalde objecten en gestijlde kamers zaten die alleen beschikbaar waren bij carrièrepromoties.
bb.enablefreebuildMaakt het mogelijk om op kavels te bouwen of om kavels te bewerken die normaal geblokkeerd/gesloten of verborgen zijn.
sims.give_satisfaction_points [#]Geeft tevredenheidspunten. Vervang [#] voor een getal.
Set as HeadWanneer je de code 'Testingcheats' aan hebt gezet, gebruik de Shift toets + klik op een willekeurig object tegelijkertijd en selecteer de optie 'Set as Head'. Om een object te verwijderen, ga naar een actieve kavel, gebruik Shift + klik tegelijkertijd en 'Reset' het object. Je kunt het object dan in de koopmodus verkopen, of het verplaatsen binnen je kavel.
Casclockspeed 0.1Wanneer de animaties in CAS (Creëer een Sim) te snel gaan, bijvoorbeeld wanneer je een foto wilt maken, klik dan Ctrl + Shift en voer de code in. 1.0 is de standaard snelheid, 0.1 maakt animaties veel trager. Werkt alleen in CAS.
Pressing SHIFT + [Maakt een object kleiner.
Pressing SHIFT + ]Maakt een object groter.

In de toekomst voegen we meer cheats toe. Hou deze pagina in de gaten! Vind je de cheatlijst handig? Deel het met je Sims-vrienden via de Facebook en Twitter knop hieronder. Bedankt!

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com