Sims 4 uitbreidingen

Welke Sims 4 uitbreidingen zijn er al verschenen of komen nog in de toekomst?

Welke uitbreidingen kunnen we voor De Sims 4 verwachten in de komende jaren? Hier krijgen we natuurlijk niet direct antwoord op, maar zullen we moeten afwachten. Hier alvast een paar ideetjes van DeSims4.com!

Benieuwd welke pakketten er daadwerkelijk zijn verschenen? Bekijk de Sims 4 uitbreidingspakketten pagina, de Sims 4 game packs pagina en de Sims 4 accessoirespakketten pagina.


Overzicht:

De Sims 4 Dieren
De Sims 4 Wereldreizen
De Sims 4 Seizoenen
De Sims 4 Fantasie
De Sims 4 Ambities
De Sims 4 Rijk en Beroemd
De Sims 4 Uiterlijk en Innerlijk
De Sims 4 Amusement
De Sims 4 Huis en Tuin


De Sims 4 Dieren

Huisdieren hadden we natuurlijk al in The Sims, De Sims 2 en De Sims 3. Daarom zullen ze vast en zeker ook terugkeren in De Sims 4. Honden, katten, paarden, hamsters, vissen, vogels en andere dieren maken het leven van je Sims nog uitdagender en gezelliger. Huisdieren zijn de belangrijkste maatjes van je Sims, maar ze hebben veel aandacht nodig en trainen is dan ook belangrijk om ze te temmen, zodat ze zich gedragen als je even niet in de buurt bent. Het is mogelijk om huisdieren te adopteren. Huisdieren zijn leuk, maar hoe leuk zou het zijn als straks boerderijdieren ook deel uitmaken van een uitbreidingspakket? Denk bijvoorbeeld aan koeien melken waarbij je het melk echt kunt opdrinken of kunt gebruiken voor andere zuivelproducten zoals kaas en vla. Wat dacht je van schapen scheren waarbij je vacht kunt gebruiken voor het maken van kleding of andere producten. En kippen die eieren leggen die gebruikt kunnen worden voor heerlijke gerechten, of maak gewoon een simpel gekookt ei. Je Sims verkennen het boerenleven op het platteland en zijn de hele dag bezig met het onderhouden van huisdieren en boerderijdieren. Door hard te werken kunnen Sims flink geld verdienen met hun boerderij. Een manege behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ook wanneer Sims in de stad wonen is het mogelijk om huisdieren te hebben. Wilde beesten ontbreken niet in dit uitbreidingspakket. In de buurt lopen herten, wolven en vossen rond en als je even geluk hebt, kom je een beer tegen die de vuilnisbak plundert. Afhankelijk van waar je bent, tref je per land of regio andere dieren aan. In sommige landen zijn apen en zelfs olifanten, tijgers, leeuwen en slangen te vinden. Kijk wel uit voor gevaarlijke dieren die in de natuur te vinden zijn. In de plaatselijke dierentuin kun je de wilde dieren van dichtbij bewonderen zonder dat ze je aanvallen. Wel zo veilig! Misschien, heel misschien, kom je ook nog andere bijzondere dieren tegen, zoals eenhoorns, postduiven en pinguïns. Terug van weggeweest is de dierenwinkel, waar je onder andere honden, katten, vissen en vogels kunt kopen en ook dierenspeeltjes en voedsel zijn er verkrijgbaar. Het is zelfs mogelijk een robothond of robotkat te kopen. In de dierenspeciaalzaak kun je ook specialisten vinden die helpen bij vragen over dieren. Je Sims kunnen ook dierenverzorger of dierenarts worden of bezoeken.

De Sims 4 Wereldreizen

Bij een hectisch leven hoort ook af en toe uitrusten. Sims houden van reizen en verkennen de hele wereld! In eerdere Sims games hadden we natuurlijk al sneeuwresorts, prachtige stranden en landen zoals Frankrijk, Egypte en China, maar De Sims 4 gaat een stapje verder! Er zijn meer landen en meer culturen om te ontdekken. Er is een hele wereldbol met daarop landen waaruit je kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld op vakantie naar tropische eilanden zoals Hawaii of de Filipijnen. Ontmoet plaatselijke bewoners en feest mee op prachtige witte stranden, met bloemenkransen om je nek. Of wat dacht je van een reis naar de Finland, waar je kunt genieten in sauna’s en kunt duiken in wakken die gemaakt zijn in een bevroren meer? Wie weet zie je het Noorderlicht ook verschijnen. Maak klimtochten door de bergen van de Grand Canyon in de Verenigde Staten of de Rocky Mountains in Canada, met fantastisch uitzicht over de wijde omgeving. Ontdek het bruisende stadsleven van Tokio, Londen en New York en maak kennis met de gezellige mensen die daar wonen. Zing de mooiste liedjes in karaokebars en verken het nachtleven van deze wereldsteden! Of zoek de rust op en ga op vakantie naar onbekende dorpjes in minder populaire landen, zoals Ecuador, Zuid-Korea of Macedonië. Ontdek nieuwe landen en spaar souvenirs tijdens iedere reis. Proef, ruik, hoor, voel en zie de wereld op een andere manier. Vervul opdrachten om beloningen vrij te spelen, zoals nieuwe landen en nog meer souvenirs. Neem de boot, taxi, bus, trein of het vliegtuig en ontdek onderweg een wereld vol bezienswaardigheden. Neem een tentje mee in je rugzak of slaap in een duur vijfsterrenhotel met uitzicht over de heuvels van steden of uitgestrekte landschappen. Voor Sims die het dichter bij huis zoeken, zijn er familiecampings in nabijgelegen regio’s. Boek een last-minute via de computer om geld te besparen. Door een camera, laptop, tablet of dagboek mee te nemen, kun je tijdens het reizen alle belevenissen vastleggen zodat ze nooit worden vergeten. Waar je ook naartoe gaat, het zal vast en zeker een droomreis worden! Wil je tijdens het reizen wat centjes verdienen of misschien zelfs emigreren? Dat kan! Het is mogelijk om een tijdelijke of vaste baan in een ander land te bemachtigen. Zo kun je zelfs eigen resorts beheren of werken voor een baas. Blijf in contact met alle mensen die je tijdens het reizen hebt ontmoet dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals videochatten. Ook al bevinden Sims zich aan de andere kant van de wereld, de band blijft op deze manier sterk.

De Sims 4 Seizoenen

Sneeuw, hitte, regen, we kennen het allemaal uit eerdere Sims games. De kans is groot dat seizoenen terugkeren in De Sims 4. De vraag is alleen wanneer. Jaargetijden in De Sims 4 zullen nog meer invloed hebben op het dagelijkse leven van je Sims en maken het spel nog realistischer. Zo kunnen je Sims opgesloten raken in hun eigen huis tijdens een sneeuwstorm en kunnen er bosbranden ontstaan bij extreme hitte. Maar er kan ook wateroverlast ontstaan waardoor je Sims genoodzaakt zijn hun huis te verlaten. Naast ellende zorgen seizoenen gelukkig vooral voor veel pret. Zo zijn de toppen van de bergen helemaal wit door sneeuwval. Hier bevinden zich resorts waar je kunt skiën, langlaufen, schaatsen en meer. Trotseer de kou, maak sneeuwpoppen of begin een sneeuwballengevecht. Onder de sneeuwgrens bevindt zich het warmere bosrijke gebied met meertjes, riviertjes, houten hutjes en klimparken met uitzicht over het glooiende landschap. Hier regent het af en toe, maar het is er over het algemeen aangenaam vertoeven. Het water gaat via de rivier naar beneden en komt uiteindelijk in de zee terecht. Onderaan in het dal bevinden zich de dorpjes, die vooral langs de kust en rivieren liggen. Langs de kust is het warm en groeien zelfs palmbomen en cactussen. De witte stranden en blauwe luchten nodigen bewoners en toeristen uit om extra te genieten van het prachtige weer. Ga lekker volleyballen of maak een wandeling over het strand met uitzicht op de oceaan met ondergaande zon. Een kampvuurtje mag zeker niet ontbreken. Pas wel op voor onverwacht noodweer, want stormen kunnen snel ontstaan en schade aanrichten. Windhozen en waterhozen zijn geen uitzondering. Bij geval van noodweer of vies weer zijn er genoeg binnenactiviteiten. Gelukkig is het mogelijk om natuurrampen uit te schakelen als je dit niet wilt zien. Wanneer Sims thuis zijn kan het weer ook telkens veranderen. Ieder seizoen brengt veranderingen met zich mee. In de lente komen de bloemen weer uit de grond en wordt het warmer. In de zomer is het vaak heet en schijnt de zon lang. Zonnebrandcrème komt dan goed van pas. In de herfst vallen de bladeren van de bomen. Bladeren kunnen worden gebruikt voor het maken van compost. Gebruik compost in bijvoorbeeld kweekkassen. Met de winter eindigt een jaar vol seizoenen met verschillende weersomstandigheden. De winter brengt kou en sneeuw met zich mee. Ieder seizoen heeft ook zijn eigen feestdagen, zoals Halloween en Kerst. Hak een kerstboom om in het bos, zet deze in je huis en versier de boom met prachtige slingers, ballen en gezellige verlichting. Sluit het jaar knallend af met vuurwerk!

De Sims 4 Fantasie

Laat de wereld van de realiteit ver achter je en maak kennis met een magisch wereldje in het verleden, heden en de toekomst. In eerdere Sims games maakten we al kennis met magie en konden we naar de toekomst reizen. Sims 4 doet hier nog een schepje bovenop. Niets is wat het lijkt! Skeletten komen tot leven. Buren kunnen ineens transformeren in buitenaardse wezens. Nu brengen magische spreuken je naar andere tijden. Ontdek de fantasierijke toekomst, een moderne wereld waar geen auto’s bestaan, waar het leven totaal anders is en er geen Sims meer bestaan, maar alleen robots. In de normale Sims buurten heerst een bijzonder vreemd sfeertje, want veel wat je ziet, kan ineens veranderen in iets anders. Overal gebeuren rare dingen. Heksen vliegen door de wijk. Pas op voor vampiers of ufo’s! Diep in de bossen bevinden zich magische dorpjes met ieder een ander verhaal. De bewoners worden er opgevoed met magie en andere fantasierijke bezigheden. Zo zijn er scholen waar kinderen leren om speciale magische gerechten te maken. Er is zelfs een magische universiteit. Ook leren leerlingen omgaan met een toverstafje en een magisch boek vol met spreuken. Sprookjes bestaan echt! Er zijn speciale banen die te maken hebben met bovennatuurlijke krachten. Weerwolven, zombies, spoken, geesten, feeën, elfen, draakjes en zelfs zeemeerminnen en robots veranderen het spel voorgoed. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek een wereld die niet op de werkelijkheid lijkt. De sethour cheat of tijdmachine brengt je naar het verleden, heden of de toekomst. Wil je alle fantasie ontvluchten, dan ga je gewoon terug naar de normale wereld door te teleporteren. Iedere wereld heeft andere inwoners en er zijn zelfs andere planeten met buitenaardse wezens. Met een beetje geluk kom je de geest uit de fles tegen. Doe direct een wens en wie weet wordt deze wens dan wel werkelijkheid. Maar pas op, want het tegenovergestelde kan ook gebeuren, met alle gevolgen van dien.

De Sims 4 Ambities

Ambities, we hebben het thema eerder gezien in De Sims 3. In De Sims 4 gaat het om meer ambities, van school, tot werk en hobby’s. Het is nu mogelijk om Sims al op de basisschool te volgen, want rabbit holes behoren eindelijk tot het verleden. Jonge Sims leren op school al verschillende vakken die goed van pas komen tijdens hun latere leven. Niet alleen heb je als speler controle over leerlingen, maar ook over de leraren. Leraar worden is slechts een van de vele beroepen uit het spel. De middelbare school en hoger onderwijs vormen een belangrijke rol in het spel. Hier worden Sims opgeleid voor beroepen die ze later zullen uitoefenen. Behaal een diploma, want dit vormt de beste basis voor een kansrijke toekomst. Gaat je Sim de techniek in, de detailhandel in of kiest hij/zij liever voor een opleiding tot kok? Kiezen ze voor een kappersopleiding, of leren ze liever voor een baan bij de politie, brandweer of voor iets in de zorg? Of kiezen je Sims voor beroepen zoals automonteur, tatoeëerder, reisleider, treinmachinist of misschien toch crimineel? Wat ze ook leren, gedurende de hele opleiding en verdere carrière heb jij de touwtjes in handen en volg je iedere stap. Tijdens studeren wonen je Sims bij hun ouders thuis of in een studentenkamer in de regio, of bij de campus zelf. Het is ook mogelijk om na school of werk cursussen te volgen en op stage te gaan. Sims die beschikken over bepaalde vaardigheden kunnen daarmee weer andere Sims helpen. Naast werken en studeren is er ook genoeg tijd voor hobby’s en sporten! Houdt je Sim van knutselen, gamen, shoppen, reizen of eten koken? Of maken ze liever speelgoed voor kinderen, die er vervolgens mee kunnen spelen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Sportieve Sims kunnen nu sporten op speciale sportvelden in de buurt of in gymzalen. Tennis, fitness, zwemmen, voetbal, korfbal, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Hoe meer je Sims trainen, des te verder ze het kunnen schoppen. Wie weet mogen ze een stad vertegenwoordigen tijdens grote wedstrijden. Het is ook mogelijk om winkels te beheren en personeel aan te nemen die helpt bij de verkoop van producten. Onder andere tuincentra, kledingwinkels, juweliers, elektronicawinkels, kruideniers en meubelwinkels bepalen het straatbeeld. Verkoop innovatieve zelfgemaakte producten aan een groot publiek. Naast winkels en bedrijfjes, is het ook mogelijk hotels, restaurants en clubs te runnen. Wil je producten liever niet verkopen, maar tentoonstellen? Dan kan dat in diverse ateliers in de omgeving. Niet alles draait om geld. Niet alles is namelijk in geld uit te drukken. Wanneer je uitblinkt in een ambitie, kun je er wel bakken geld mee verdienen.

De Sims 4 Rijk en Beroemd

Glamour, bakken met geld, enorme villa’s, dure auto’s. Dit is De Sims 4 Rijk en Beroemd. De beroemdheden en rijke lui wonen in luxe penthouses in het centrum of in de uitgestrekte heuvelachtige buitenwijken van steden. Enorme huizen en tuinen bepalen hier het straatbeeld. Om paparazzi geen kans te geven staan er hoge schuttingen en heggen rondom de kavels van de rijke en beroemde Sims. Butlers, schoonmakers, bewakers, privéchauffeurs en oppasmoeders zorgen ervoor dat het dagelijkse leven soepel verloopt, zonder problemen. De huizen van de vermogende en befaamde Sims zijn voorzien van de nieuwste technologische innovaties en snufjes. Koelkasten met internet, enorme televisies, elektrische auto’s, zwembaden, jacuzzi’s en sportaccommodaties zijn overal terug te vinden in deze buurten. Beroemde Sims worden in limousines of privéjets naar andere locaties gebracht voor bijvoorbeeld optredens, repetities of uren in de studio. Liever geen privéchauffeur? Koop gewoon zelf een dure auto of motor en maak plezierritjes. Hoe verdienen de Sims hun centen? Vooral door op te treden in stadions, theaters of cafés, of door hard te werken achter de schermen. In het centrum van Studio Stad en Hollywood gebeurt het allemaal. Hier zijn alle sterren en rijke lui te vinden. Ze bivakkeren in restaurants, winkels of in enorme kantorencomplexen die boven de stad uittorenen. In het centrum vind je opnamestudio’s voor artiesten, filmstudio’s met complete filmsets en er zijn theaters voor acteurs en actrices. Verdien een plekje op de Walk of Fame, of Walk of Shame. Werk jezelf omhoog en ontvang de meest prestigieuze awards die vervolgens nieuwe deuren openen voor verdere carrièremogelijkheden. Waar je ook bent, pas op voor fotografen die je achtervolgen en fans die zeuren om handtekeningen. Iedere Sim moet enorm hard werken om beroemd of rijk te worden en door slecht te presteren kan een carrière kapotgaan. Een model moet altijd in goede vorm blijven en een zwangerschap kan misschien wel roet in het eten gooien. Of toch niet? Om te ontsnappen aan alle hectiek, kunnen de rijke en beroemde Sims heerlijk uitrusten in wellnessresorts. Hier genieten ze van een heerlijke massage, een duik in een zwembad of van heerlijke drankjes bij de cocktailbar. Shop tot je erbij neervalt. Prachtige bloemen en cadeautjes zoals dure horloges en kettinkjes zijn te vinden bij de dure winkels aan de hoofdstraat. Natuurlijk mag het nachtleven niet worden vergeten. De beste clubs, met verlichte dansvloeren, bevinden zich in het feestdistrict en langs de boulevards. Ook vind je er mogelijkheden om te bowlen. Verken het nachtleven en ga op zoek naar romantiek. Wie weet scoor je een date. Wat is het leven toch heerlijk!

De Sims 4 Uiterlijk en Innerlijk

Dit uitbreidingspakket gaat helemaal over het uiterlijk en innerlijk van je Sims. Het gaat over emoties, de persoonlijkheid van je Sims en over hoe ze zichzelf presenteren naar anderen toe. Iedere levensfase is weer anders en Sims zullen geleidelijk aan ouder worden zonder dat ze daarbij telkens een compleet ander uiterlijk hebben per levensfase. Dit was bij oudere games wel zo, waarbij een baby ineens een peuter werd en een peuter ineens een kind werd, en ga zo maar door. Het lichaam zal langzaam maar zeker veranderen naarmate de tijd verstrijkt. Om Sims realistischer en mooier te maken, zijn er vele nieuwe opties voor het lichaam. Zo kunnen Sims een beugel dragen en behoren operaties ook tot de mogelijkheden. Wanneer een Sim bijvoorbeeld gewond raakt tijdens sporten of werken, zal het plaatselijke ziekenhuis de zorg op zich nemen om je Sim weer gezond en sterk te maken. Dit pakket voegt ook nieuwe mogelijkheden voor sporten toe. Wat dacht je van hockey, hardlopen, basketbal, vechtsporten of gymnastiek? Door te sporten voelen Sims zich zelfverzekerd, wat het makkelijker maakt om contacten te leggen met andere Sims. Een Sim kan energiek, enthousiast, strijdlustig, roekeloos, optimistisch, verlegen, onhandig, serieus en gevoelig zijn. Dit stralen ze dan ook uit. Wat betreft uitstraling zijn er ook nieuwigheden. De lichaamslengte en breedte varieert per Sim. De ene Sim heeft een normale, slanke vorm. De andere Sim is wat dikker. Alles is tot in details aan te passen via Creëer een Sim (CAS). De lichaamsbouw is bepalend, maar door te trainen kan een Sim wel meer spieren krijgen. Dit pakket brengt vele nieuwe kledingstukken met zich mee, voor ieder seizoen, ieder geslacht, iedere leeftijdsfase en iedere culturele achtergrond. Kleding voor de winter, zomer, voor stoere mannen, verleidelijke vrouwen en schattige koters. Maak Sims uit verschillende culturen, zoals Japanners, Afrikanen, Mexicanen, Duitsers, Italianen of Amerikanen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar pas op dat je niet alleen maar stereotypes maakt want dat is voor sommige Sims een belediging. Iedere cultuur heeft zijn eigen normen en waarden, wat kan botsen, maar gelukkig gaat het vrijwel altijd goed. Voor het uiterlijk zijn er ook accessoires, zoals oorbellen, kettinkjes, hoeden en brillen. Tatoeages zijn ook mogelijk. Fantastische kapsels zijn er in overvloed. Jong of oud, alle Sims hebben een totaal ander leven en iedere levensfase brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee.

De Sims 4 Amusement

In dit pakket draait het maar om een ding: Pret. Trek erop uit en maak er een onvergetelijke dag, of langere periode, van. Dit pakket richt zich vooral op amusement, het vermaken van je Sims. Voor het eerst is het mogelijk om naar een pretpark te gaan in De Sims 4. Er zijn verschillende attractieparken met geweldige attracties. Ieder park heeft zo zijn eigen thema. Wat dacht je van attracties zoals achtbanen, een reuzenrad, schommelschip, watershow met licht, water en vuur, een spookhuis of een doolhof of sprookjesbos? Of geniet van een ritje in de wildwaterbaan. Een dagje weg wordt echt een avontuur, maar het is ook mogelijk langer in een amusementspark te verblijven. Zo zijn er tenten en blokhutjes, maar ook luxe hotels om in te verblijven. Voor pret hoef je niet altijd ver te reizen, want een circus of kermis komt regelmatig naar de stad toe. Op centrale pleinen wordt het een drukte van jewelste. Hier komen alle bewoners uit de stad en toeristen om te genieten van shows, attracties en ontspanning. Rabbit holes zijn verleden tijd en je kunt je Sims nu volgen in iedere attractie en in ieder ander gebouw. Ook voor theatervoorstellingen en films kun je terecht in het stadscentrum. Met een beetje geluk bemachtig je tickets voor optredens van beroemde circusartiesten of acteurs. Voor pret hoef je niet altijd het huis te verlaten. Denk aan hobby’s die je thuis op zolder kunt doen, of in een hobbykamer, schuurtje of tuin. Speel met modeltreinen of ga een lekker potje gamen met vrienden. Wie gaat er winnen? Daarnaast zorgen andere hobby’s voor vermaak, zoals schilderen, koken, fotograferen, schrijven en lezen. Zelfs een mp3-speler, smartphone of tablet kan voor veel vermaak zorgen. Ook zijn er buurtverenigingen en clubs voor hobby’s en sporten. Of je nu alleen thuis blijft of met familie of vrienden erop uit trekt, pret beleven kan overal en altijd.

De Sims 4 Huis en Tuin

Een belangrijk onderdeel van Sims games is altijd het bouwen en inrichten van huizen geweest, met daarbij prachtige tuinen. Gek genoeg is er voor bouwen nog nooit een apart pakket verschenen, terwijl dit toch iets is waar veel fans creativiteit in kwijt kunnen. Daarom is het De Sims 4 Huis en Tuin pakket een uitstekende aanvulling op een reeks van uitbreidingen. Dit pakket zit vol met bouwmaterialen om de meest prachtige huizen mee te maken, of het nou gaat om een klein, knus huisje, of een enorme villa. Ronde muren en muren met verschillende hoogtes en breedtes zijn toegevoegd. Daarnaast zijn er nieuwe funderingen om de huizen op te bouwen, van hout, steen, beton en andere materialen. Dit pakket zit stampvol met nieuwe ramen en deuren. Wat dacht je van dakramen, of ramen in verschillende hoogtes en breedtes? Dit geldt ook voor deuren. Er zijn zelfs deuren met kattenluikjes. Schoorstenen en dakkapellen zijn zeker niet vergeten. Zonnepanelen en extra isolatie maken huizen energiezuiniger. Wanneer het regent, gaat het water via dakgoten en regenpijpen het riool in, of naar een regenton. Dit water kan gebruikt worden voor andere doeleinden. Daken zijn er in vele soorten, met verschillende dakpannen, kleuren, materialen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan ronde daken, of daken met sierlijke randen. Bouw bijvoorbeeld een Victoriaans huis, een modern huis of juist een traditionele boerderij. Je kunt het zo gek niet bedenken. Natuurlijk is er ook gedacht aan behang en vloeren. Je hebt keuze uit duizenden soorten. Het leuke is dat alle items uit dit spel volledig aan te passen zijn met kleur en textuur. Ook voor het inrichten van huizen zijn er veel nieuwe objecten. Wat dacht je van splinternieuwe keukens met high-tech koelkasten, badkamers met stoomdouches en boxspring bedden. Iedere categorie heeft nieuwe producten die voldoen aan de hedendaagse eisen van je Sims. Er zijn nieuwe kasten, tafels, stoelen, banken, bedden, bureaus, planten, schilderijen, spiegels, wastafels, toiletten, baden, douches, keukenkastjes, magnetrons, ovens, fornuizen, afvalbakken, koelkasten en ga zo maar door. Ook tuinen zijn niet vergeten. Er zijn nieuwe grondsoorten zodat de grond niet meer plat oogt. Je ziet nu echte grassprietjes, planten en onkruid, als je niet aan onderhoud doet. Er zijn nieuwe bomen, nieuwe planten, nieuwe heggen, hekken, zwembaden, fonteinen, vijvers, kassen, prieeltjes, stoeptegels, grind en stenen, sportvelden, tuinsetjes, beeldjes, barbecues en nog veel meer. Je kunt nu ook weer zelf planten kweken en groenten en fruit oogsten. Nieuwe buurten, inclusief of exclusief gebouwen, zijn toegevoegd, zodat bij iedere buurt bepaalde huizen passen met een bepaalde stijl. Zo zijn er tropische, sneeuwachtige, beboste en bergachtige buurten. Ook zijn er vlakke buurten met ruimere kavels en kleine kavels. Het is zelfs mogelijk appartementen, studentenhuizen, drijvende woningen, hotels en vakantiehuisjes te bouwen. Uiteraard kunnen vrijwel alle bouwmaterialen en objecten uit dit pakket ook worden gebruikt voor openbare kavels.


Welk uitbreidingspakket wil jij graag in De Sims 4 zien?

Stem via de poll hieronder om te laten weten welk uitbreidingspakket jij graag in De Sims 4 wilt zien!

Wat wordt volgens jou het volgende Sims 4 uitbreidingspakket?

Bekijk resultaten


Welke Sims 4 uitbreidingen zijn al verschenen?

Inmiddels zijn meerdere uitbreidingspakketten, game packs en accessoirepakketten voor De Sims 4 verschenen. In het onderstaande handige overzicht zie je alle spellen die nu verkrijgbaar zijn!

UitbreidingspakkettenGame packsAccessoirepakketten
Aan het WerkIn de NatuurLuxe Feestaccessoires
Beleef het SamenWellnessdagPerfecte Patio Accessoirepakket
Stedelijk LevenUit EtenCoole Keukenaccessoires
Honden & KattenVampierenGriezelige Accessoires
JaargetijdenOuderschapFilmavond Accessoires
Word BeroemdJungle AvonturenRomantische Tuinaccessoires
Eiland LevenKinderkamer Accessoires
StudentenlevenAchtertuin Accessoires
Ecologisch LevenVintage Glamour Accessoires
SneeuwpretBowlingavond Accessoires
Fitness Accessoires
Peuter Accessoires
Wasgoed Accessoires
Mijn Eerste Accessoires
Klein Wonen Accessoirespakket
Koop en download Sims 4 basisspellen, uitbreidingspakketten, game packs en accessoirepakketten

Alle teksten zijn door DeSims4.com geschreven en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen.

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com