Sims 4 Honden & Katten

Het vierde grote uitbreidingspakket voor De Sims 4 heet De Sims 4 Honden & Katten. Dit spel is sinds 10 november 2017 verkrijgbaar voor PC en Mac, en ook PlayStation 4 en Xbox One. Zoals de naam van het pakket al aangeeft, draait het in dit pakket helemaal om honden en katten. Voeg de viervoeters aan je families toe om hun levens compleet te veranderen. Je kunt nu een dierenarts worden en zelf viervoeters maken met het nieuwe hulpmiddel Creëer-een-Huisdier! Ook is er een nieuwe wereld!

Op deze pagina vind je handige informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over deze uitbreiding. Het is nu mogelijk om het spel te kopen en te downloaden via de knop hierboven of het overzicht onderaan de pagina!

Viervoeters veranderen het leven van je Sims

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Honden en katten zetten het leven van je Sims volledig op zijn kop in deze nieuwe uitbreiding. Creëer honden en katten, run je eigen dierenkliniek en ontdek een nieuwe wereld. Dit spel voegt veel nieuwigheden toe.

Creëer zelf honden en katten

Het nieuwe krachtige hulpmiddel Creëer-een-Huisdier maakt het mogelijk om perfecte honden, katten, puppy’s en kittens te maken die je kunt toevoegen aan je Sims families. Je hebt keuze uit tal van rassen. Het is nu zelfs mogelijk om opvallende karakters te creëren. Ook kun je het uiterlijk tot in de fijnste details aanpassen. Wat dacht je van unieke patronen om levensechte huisdieren, droomhuisdieren of iets fantasierijkers te creëren? Hun look is pas echt af met behulp van nieuwe opvallende outfits en accessoires.

Vriendschappen met viervoeters

Honden en katten zorgen voor veel plezier in het leven van je Sims. Bouw een band met ze op en ervaar hoe het is om vriendschappen met deze kleine schattige vierpotige diertjes te hebben. Honden en katten hebben ook een eigen willetje en vormen een speciale band met Sims gebaseerd op hun dagelijkse interacties. Verzorgen, trainen en het spelen van spelletjes behoren nu tot de taken van je Sims. Huisdieren beschikken over unieke karakters en vertonen daardoor soms bizarre gedragingen.

Run je eigen kliniek als dierenarts

Bouw je eigen dierenkliniek, neem leergierig personeel aan en werk hard om de meest veelbelovende dierenarts van de stad te worden. Je hebt alle touwtjes in eigen handen: van de diensten die je aanbiedt, tot de kosten die je in rekening brengt. Sims die kiezen voor een carrière als dierenarts kunnen huisdieren genezen met belangrijke operaties of gewoonweg met eenvoudige medicijnen een vlooienplaag of andere aandoeningen behandelen. Hiermee verander je het welzijn van de dieren uit de buurt en verdien je ook nog eens Simdollars.

Ontdek Brindleton Bay

Het is tijd om een nieuwe wereld te ontdekken! In Brindleton Bay wonen Sims samen met hun huisdieren en genieten ze van buitenactiviteiten. Apporteer op het haventerrein, wandel naar de vuurtoren of breng een bezoek aan het park om een hindernisbaan op te zetten. Hier kunnen je Sims andere dierenvrienden ontmoeten. Zwerfdieren adopteren is nu ook mogelijk! Geef een eenzame hond of kat een nieuw onderdak en verander daarmee niet alleen het leven van de viervoeter, maar ook van jezelf.

Sims 4 Honden & Katten downloaden

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Creëer-een-Huisdier gameplay trailer:

Dierenarts trailer:

Systeemeisen

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64 64-bits vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8,1 of Windows 10

  PROCESSOR: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000 + of gelijkwaardig (voor computers met ingebouwde grafische chipsets vereist de game 2,0 GHz Intel Core 2 duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 x2 TL-62 of gelijkwaardig)

  RAM: Minimaal 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: Minstens 3 GB aan vrije ruimte (15 GB als je samen met De Sims 4 installeert) met ten minste 1 GB extra ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: 128 MB aan video-RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter.

  DIRECTX: DirectX 9.0 c-compatibel

  GELUIDSKAART: DirectX 9.0 c-compatibel

  INVOER: Toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: Internetverbinding vereist voor productactivering

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64 bit Windows 7, 8, 8,1 of 10

  PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB aan ruimte op de harde schijf

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

  PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz processor of beter

  RAM: Minimaal 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: Minstens 3 GB aan vrije ruimte (15 GB als je samen met De Sims 4 installeert) met ten minste 1 GB extra ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256 MB of beter.

  INVOER: Toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: Internet verbinding vereist voor productactivering

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.9 of hoger

  PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 8 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB aan ruimte op de harde schijf

Sims 4 Honden & Katten kopen en downloaden?

De Sims 4 Honden & Katten is nu verkrijgbaar! Wil je het uitbreidingspakket kopen? Bekijk dan eens het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als standaard editie voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Ook is er een bundel-versie beschikbaar. Bekijk voor een volledig overzicht van alle beschikbare spellen het Sims 4 kopen prijsoverzicht.

Standaard editie:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€17,79€0,00€17,79* Bezoek winkel
MMOGA.com€17,99€0,00€17,99* Bezoek winkel
Bol.com€18,99€0,00€18,99* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€18,99€2,99€21,98* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel

Bundel (basisspel De Sims 4 + De Sims 4 Honden & Katten):

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€20,99€0,00€20,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Honden & Katten

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com