Sims 4 Eiland Leven

Het zevende grote uitbreidingspakket van De Sims 4 is sinds 21 juni 2019 verkrijgbaar en heet De Sims 4 Eiland Leven. Vanaf die datum is het spel beschikbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. In dit pakket draait het allemaal om ontspannen in een tropisch paradijs. Vergeet de dagelijkse hectiek en geniet van zon, zee en strand in de nieuwe wereld: Sulani!

Op deze pagina vind je veel nuttige informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste spellen en meer over deze uitbreiding. Wist je dat het nu al mogelijk is om het spel vooraf te reserveren? Klik op de knop hierboven of in het overzicht onderaan deze pagina voor meer informatie.

Ontspan in het tropische paradijs

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Zon, zee en strand. Daar draait het allemaal om in dit nieuwe paradijselijke uitbreidingspakket. Draag een steentje bij als natuurbeschermer, ontdek de lokale cultuur in Sulani, geniet van traditionele activiteiten en ga voor de eilandlook met inheemse kledingsstijlen. Wat je ook doet, vergeet niet om te relaxen.

Kom tot rust in waterrijk Sulani

Ontdek Sulani, de nieuwe wereld waar de zon fel schijnt en waar ’s avonds een ontspannen sfeer hangt. Ga met een kano het glinsterende water op om de omgeving te verkennen, zwem langs koraalriffen en met dolfijnen, of ga op ontdekkingstocht met een zeilboot of een waterscooter. Geniet op het strand van het heerlijke weer, pak wat zonnestralen en bouw merkwaardige zandkastelen. Wanneer je geluk hebt, kun je zelfs een zeemeersim ontmoeten (en er zelf een worden)!

Opgeruimd staat netjes

Toerisme zorgt voor veel plezier en vermaak, maar ook voor veel rommel. Daar moet natuurlijk iets aan gedaan worden! Stroop je mouwen op en ga als natuurbeschermer samen met andere Sims het strand schoonmaken waardoor het eiland weer opbloeit. Alle beetjes helpen!

Werk je liever aan de carrières van je Sims, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden dankzij een aantal nieuwe parttime banen. Zo is er een visser- en duikcarrière, en is het zelfs mogelijk om een strandwacht te worden, zodat je de lokale bevolking en bezoekers kunt beschermen. Wanneer een carrière hierin een stap te ver is, maar je Sims toch een zakcentje willen verdienen, kunnen ze ook gewoon kleine klusjes doen zoals een hengel uitwerpen om een heerlijke maaltijd te vangen.

Ontdek lokale tradities

Sulani is de place-to-be als het gaat om lokale tradities ervaren. Sims kunnen deelnemen aan spectaculaire activiteiten zoals een vuurkuilbarbecue. Hier leren ze van alles over de plaatselijke folklore, kunnen ze tropische delicatessen proeven en met de voorourders van het eiland babbelen. Maak ook nieuwe vriendschappen met de buren tijdens de Eilandviering. Hoe dan ook, geniet van de lokale cultuur!

Tijd voor een eilandlook

Bij een tropisch paradijs horen natuurlijk ook luchtige tropische outfits, want je Sims zullen het hoe dan ook warm krijgen. Gaan je Sims wateractiviteiten ondernemen, dan kunnen ze speciale zwemkleding aantrekken voor het snorkelen en voor het zwemmen.

Na een drukke dag vol activiteiten komen je Sims tot rust in de rustieke oase die ze zelf kunnen inrichten met woonvoorwerpen. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de fantastische Tiki Bar! Wat je ook gaat doen, neem de tijd, leun achterover en relax!

Sims 4 Eiland Leven downloaden

Plaatjes

Artworks

Uitbreidingspakket De Sims 4 Eiland Leven

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64 64-bits vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8,1 of Windows 10

  PROCESSOR: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000 + of gelijkwaardig (voor computers met ingebouwde grafische chipsets vereist de game 2,0 GHz Intel Core 2 duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 x2 TL-62 of gelijkwaardig)

  RAM: Minimaal 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: Minstens 3 GB aan vrije ruimte (15 GB als je samen met De Sims 4 installeert) met ten minste 1 GB extra ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: 128 MB aan video-RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter.

  DIRECTX: DirectX 9.0 c-compatibel

  GELUIDSKAART: DirectX 9.0 c-compatibel

  INVOER: Toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: Internetverbinding vereist voor productactivering

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64 bit Windows 7, 8, 8,1 of 10

  PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB aan ruimte op de harde schijf

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

  PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz processor of beter

  RAM: Minimaal 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: Minstens 3 GB aan vrije ruimte (15 GB als je samen met De Sims 4 installeert) met ten minste 1 GB extra ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256 MB of beter.

  INVOER: Toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: Internet verbinding vereist voor productactivering

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.9 of hoger

  PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 8 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB aan ruimte op de harde schijf

Sims 4 Eiland Leven kopen en downloaden?

De Sims 4 Eiland Leven is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Dit uitbreidingspakket is verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk het uitgebreide Sims 4 kopen prijsoverzicht voor een overzicht van alle beschikbare spellen.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€15,49€0,00€15,49* Bezoek winkel
MMOGA.com€16,49€0,00€16,49* Bezoek winkel
Bol.com€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Eiland Leven

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com