Q&A: Vragen en antwoorden over Sims 4

Sims 4 vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over De Sims 4, met antwoorden, staan hieronder in een overzicht. Heb je een vraag die niet in het overzicht staat? Stuur gerust een mailtje via de contact pagina of stuur de vraag door via onze Facebook of Twitter pagina.

Wat is De Sims 4 eigenlijk?

De Sims 4 is de nieuwste levenssimulatiegame waar reikhalzend naar uitgekeken wordt. Spelers kunnen in deze game met het leven spelen zoals nooit tevoren. Creëer en bestuur nieuwe Sims die hun eigen geest, lichaam en hart hebben. Bouw unieke huizen voor je Sims. Vertel en ontdek de verhalen van je Sims en ervaar het fantastisch leuke resultaat. De nieuwe creatieve hulpmiddelen in ‘Sim creëren’ en het nieuwe blokmodel van ‘Bouwen’ geven je als speler nieuwe intuïtieve en leuke manieren om geweldig materiaal te maken. Deel jouw favoriete creaties op allerlei nieuwe manieren en bekijk al het materiaal in de community om inspiratie op te doen. Lees meer over het spel op de Sims 4 informatie pagina.

Vanaf wanneer is De Sims 4 verkrijgbaar?

De Sims 4 is op 4 september 2014 verschenen voor PC. Op 17 februari 2015 volgde de release van de Mac-versie.

Op welke platformen zal De Sims 4 uitkomen?

De Sims 4 is verkrijgbaar voor zowel PC als Mac. Vanaf november 2017 kun je het spel ook op Xbox One en PlayStation 4 spelen!

Welke edities verschijnen er van De Sims 4?

Er verschijnen meerdere edities van De Sims 4. Zo is er de standaard editie, Limited Edition, Premium Edition, Digital Deluxe Edition en Collector’s Edition. Wat de verschillen zijn, lees je op de versies pagina. Niet alle edities zijn meer verkrijgbaar, zoals de Collector’s Edition.

Is De Sims 4 ook online te spelen?

Spelers die ervoor kiezen om de game online te spelen kunnen gebruik maken van een aantal extra leuke en sociale onderdelen (hierover later meer), maar de game is in principe ontworpen om offline gespeeld te worden. De speler kan zelf kiezen hoe hij of zij wil spelen.

Welke uitbreidingen verschijnen er voor De Sims 4?

Welke uitbreidingen er precies allemaal verschijnen is nog niet bekend. Wel is het aannemelijk dat bepaalde thema’s terug zullen keren, zoals seizoenen, dieren, magie, reizen en meer, vanwege de populariteit bij eerdere Sims-spellen.

UitbreidingspakkettenGame packsAccessoirepakketten
Aan het WerkIn de NatuurLuxe Feestaccessoires
Beleef het SamenWellnessdagPerfecte Patio Accessoirepakket
Stedelijk LevenUit EtenCoole Keukenaccessoires
Honden & KattenVampierenGriezelige Accessoires
JaargetijdenOuderschapFilmavond Accessoires
Word BeroemdJungle AvonturenRomantische Tuinaccessoires
Eiland LevenKinderkamer Accessoires
StudentenlevenAchtertuin Accessoires
Ecologisch LevenVintage Glamour Accessoires
SneeuwpretBowlingavond Accessoires
Fitness Accessoires
Peuter Accessoires
Wasgoed Accessoires
Mijn Eerste Accessoires
Klein Wonen Accessoirespakket

In de toekomst verschijnen er meer grote uitbreidingspakketten, kleinere game packs en accessoirepakketten. Hou deze fansite in de gaten voor meer informatie.

Heb je Origin Client nodig om De Sims 4 te kunnen spelen?

Spelers hebben een EA-/Origin-account nodig om de game te kunnen installeren. Na de installatie hoeven spelers niet verbonden te blijven met het internet als ze dat niet willen.

Kan ik mijn Sims materiaal uit De Sims 3 overzetten naar De Sims 4?

De Sims 4 maakt gebruik van een geheel nieuwe fundering. Het materiaal uit De Sims 3 kan niet overgezet worden naar De Sims 4.

Wat is het leeftijdsadvies voor De Sims 4?

De Sims 4 is nog niet beoordeeld door de ESRB, PEGI of andere commissies die leeftijdsadvies geven. Zo gauw we een classificatie ontvangen hebben, zullen we dit kenbaar maken via de website.

Is er een constante internetverbinding nodig om De Sims 4 te kunnen spelen?

Het is niet nodig om voortdurend online te zijn voor De Sims 4. Internet is wel vereist voor bepaalde in-game mogelijkheden zoals de Galerie.

Welke hardware heb je nodig om De Sims 4 te kunnen spelen?

Het doel is om de game voor zoveel mogelijk spelers toegankelijk te maken. Specificaties worden nog bekendgemaakt.

Waar kan ik Sims 4 games kopen?

De Sims 4 games zijn, afhankelijk van de versie, zowel online als in normale winkels verkrijgbaar. De Sims 4 is bij diverse webshops verkrijgbaar en via Origin als digitale download, maar ook in normale winkels. Sommige uitbreidingen, game packs en accessoirepakketten zijn alleen via Origin verkrijgbaar.

Wie werken er mee aan De Sims 4?

De Sims 4 is op dit moment in ontwikkeling in The Sims Studio in Redwood City. Het team dat de game maakt bestaat uit een aantal veteranen, die al sinds het begin van de gamereeks bij de game betrokken zijn. Mensen als Robi Kauker, Lyndsay Pearson en Kevin Gibson stonden al aan de wieg van de eerste versie van De Sims. We kijken ernaar uit om ook de andere leden van het team aan jullie voor te stellen tijdens de ontwikkeling van de game.

Is er een demo van De Sims 4?

Nee, er is geen demo van De Sims 4 beschikbaar en die zal er waarschijnlijk ook niet komen. Wel is er een Creëer een Sim (CAS) demo verschenen. In deze demo kun je Sims maken voor het spel. Ook is er een mogelijkheid je creaties te delen via de in-game galerie, of download Sims van andere fans!

Waar vind ik meer informatie over De Sims 4?

Deze website, DeSims4,com, is nog in ontwikkeling. Er komen regelmatig nieuwe pagina’s bij, maar ook nieuwsberichten. Bezoek daarom regelmatig onze nieuws pagina. De nieuwtjes verschijnen ook op de homepage van deze site. Daarnaast houden we jullie via Facebook en Twitter op de hoogte over Sims 4 nieuws en site updates. Volg ons daar dus ook!

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com