Sims 4 Studentenleven

Het achtste grote uitbreidingspakket voor De Sims 4 is sinds 15 november 2019 verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. In De Sims 4 Studentenleven, zoals dit pakket heet, duiken je Sims in de boeken en gaan ze terug naar de schoolbanken om te bewijzen dat ze echte studiebollen zijn!

Op deze pagina vind je veel handig informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over deze uitbreiding.

Wil je het uitbreidingspakket downloaden? Klik op de knop hierboven of bekijk het overzicht onderaan deze pagina voor meer informatie.

Terug in de schoolbanken

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Ervaar hoe het is om student te zijn en beleef de beste jaren van je leven in dit nieuwe uitbreidingspakket! Verhuis naar een knus studentenhuis en begin een nieuwe studie die bij je past. Behaal een graad in filosofie, biologie of sap-pong en verken het studentenleven zodra de lessen voorbij zijn. Leer andere studenten kennen tijdens feestjes en activiteiten, en maak vrienden voor het leven.

Ervaar het studentenleven

Een nieuw hoofdstuk gaat beginnen, want je Sims ontdekken hoe het is om student te zijn aan de historische Universiteit van Britechester of het moderne Foxbury Instituut. Zoek een geschikte studentenkamer op de campus of daarbuiten en verken Britechester op de fiets. Spendeer tijd in de gemeenschappelijke studentenruimte en zoek een plekje in de bibliotheek om te blokken voor tentamens. Steun andere medestudenten tijdens een gezamenlijk evenement en draag de kleuren van de school om te laten zien dat je trots bent.

Woon colleges bij

Het is tijd om je in te schrijven aan de universiteit en om interessante colleges te kiezen, zoals biologie, computerwetenschap, kunstgeschiedenis of zelfs schurkerigheid. Ga terug in de schoolbanken, woon interessante of slaapverwekkende colleges bij, en zwoeg op werkstukken en presentaties. Uiteindelijk levert het harde werken meestal succes op, dus hoe meer je Sims leren, hoe groter de kans is dat ze een succesvolle carrière opbouwen. Spijbelen heeft dan ook effect op de cijfers die ze zullen behalen en tijdmanagement is cruciaal.

Voor ieder wat wils

Het is aan je Sims om te bepalen hoe ze het studentenleven ervaren. Of ze nu de hele avond zwoegen op hun huiswerk, lekker relaxen of uitslapen, of feesten tot in de vroege uurtjes, het is allemaal mogelijk. Er valt altijd iets leuks te beleven dankzij verschillende nieuwe activiteiten zoals de sap-pong, voetbal en chillen met studiegenoten. Je Sims kunnen deelnemen aan robotica-, debatteer- of kunstclubs, en lid worden van een nogal mysterieus geheim genootschap. Naarmate de tijd verstrijkt zullen je Sims vanzelf ontdekken of hun inspanningen vruchten beginnen af te werpen.

Welke campusstijl kies jij?

Een studentenkamer moet natuurlijk ingericht worden. Maak de kamer gezellig met decoraties die hun karakter weerspiegelen. Of ze nou liever een comfortabele joggingbroek of een keurige pantalon dragen, er is altijd wel een manier om hun unieke look te benadrukken.

Sims 4 Studentenleven downloaden

Plaatjes

Artworks

Uitbreidingspakket De Sims 4 Studentenleven

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

  PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

  RAM: ten minste 4 GB RAM

  DISKSPELER: DVD ROM-speler is enkel voor installatie vereist

  HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

  DIRECTX: DirectX 9.0.10 en 9.01.11 compatibele geluidskaart

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

  PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Metal vereist. Mac OS® X 10.11 (El Capitan)

  PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2.4GHz Processor of beter

  RAM: ten minste 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon RX 560 of beter

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: voor de activatie van het product is een internetverbinding vereist.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.11 of later

  PROCESSOR: Intel Core i5 of better

  VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon RX 560 of beter

  GEHEUGEN: 8 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Sims 4 Studentenleven kopen en downloaden?

De Sims 4 Studentenleven is nu beschikbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk dan het up-to-date prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webwinkels.

Het spel is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Voor een handig overzicht van alle beschikbare spellen bezoek je ons Sims 4 kopen prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€17,49€0,00€17,49* Bezoek winkel
cdkeys.com€17,79€0,00€17,79* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Studentenleven

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com