Sims 4 downloads: Restaurants

 • Ontdek de verschillende Sims 4 restaurants van DeSims4.com

  Ben je op zoek naar leuke restaurants voor De Sims 4? Op deze pagina delen we zelfgemaakte restaurants van DeSims4.com. Klik op een plaatje hieronder om meer informatie en plaatjes van een restaurant te zien. In de toekomst worden meer openbare kavels toegevoegd, dus kom snel terug voor meer nieuwe creaties!

  Download informatie

  Onze restaurants worden aangeboden via de De Sims 4 Galerie. Je kunt de Galerie in het spel bezoeken of via de officiële De Sims 4 website. Wil je een restaurant aan je spel toevoegen? Zoek dan via de in-game Sims 4 Galerie naar de ID/naam MarkErikssen of hashtags #desims4com #markerikssen. Volg MarkErikssen in de Galerie voor toekomstige uploads!

  Bekijk ook deze handige tutorial met uitleg over downloaden en installeren van huizen. Hetzelfde geldt voor downloaden van restaurants.

 • De Parel

  Download Sims 4 restaurant
 • Uitleg over restaurants downloaden en installeren

  Bekijk ook deze handige tutorial met uitleg over downloaden en installeren van huizen. Dezelfde stappen gelden voor het downloaden van restaurants.

  Heb je na het lezen van de tutorial nog vragen? Stel ze via het Sims 4 vragen en support forum van onze partner site SimsPlanet Forum. Daar zijn fanatieke Sims-fans te vinden die je graag helpen! Om vragen te kunnen posten is het nodig je registreren. Dit forum is helemaal gratis en je zit nergens aan vast.

  Meer restaurants verschijnen binnenkort

  Binnenkort verschijnen er nog meer nieuwe openbare kavels op DeSims4.com. Bezoek de homepage van deze fansite regelmatig voor nieuwe downloads.

  Volg DeSims4.com op Facebook en Twitter om niks te missen.


Vragen of suggesties?

Heb je vragen over de bovenstaande downloads of heb je suggesties voor toekomstige openbare kavels? Stuur gerust een e-mail via het contactformulier.

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com