Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Het eerste accessoirepakket voor De Sims 4 heet De Sims 4 Luxe Feestaccessoires. Dit spel is sinds 19 mei 2015 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. In dit spel draait het allemaal om luxe accessoires met een feestelijke uitstraling. Zo zijn er prachtige jurken en unieke objecten die voor extra gameplay zorgen. Wat dacht je van een bankettafel en een voedsel-/drinkfontein? Creëer onvergetelijke feesten met een luxe en hippe uitstraling.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Leef een luxe leventje

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

In dit pakket gaan je Sims op de stijlvolle tour! Geef een fantastisch feest en transformeer je huizen met bijzondere meubels en decoraties. Ook is het tijd om de garderobe uit te breiden. Dit pakket zit vol nieuwe dingen!

Leef in luxe, feest in stijl
Organiseer het meest stijlvolle en chique feest van de stad met behulp van hippe meubels en trendy decoraties. Plaats wat unieke en elegante stukken in het huis van je Sims en nodig alle buren uit voor een onvergetelijke avond bij je thuis. Natuurlijk mogen een rode loper en nieuwe bar niet ontbreken.

Blink uit met je kleding
Bereid je voor op een spetterend feest en haal je mooiste kledingstukken uit de kast! Maak indruk met je kleding en draag glinsterende jurken of stijlvolle driedelige smokings. Voor ieder feestelijk evenement is er wel iets toepasselijks. De glamoureuze look is pas helemaal af met een fraai kapsel, met make-up en met bijhorende accessoires.

Om van te genieten: de buffettafel
De gloednieuwe buffettafel is het middelpunt van ieder feest. Maak het ultieme feestmaal voor je Sims klaar. De fantastische tafelfontein hoort er natuurlijk ook bij, en ja, die kan zelfs van chocolade zijn! Geniet van heerlijke romige en decadente chocolade voor bij de aardbeien.

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256 MB of beter.

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€8,29€0,00€8,29* Bezoek winkel
MMOGA.com€8,99€0,00€8,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com