Sims 4 Sneeuwpret – Info, plaatjes, downloaden en meer

In het tiende grote uitbreidingspakket van De Sims 4, genaamd De Sims 4 Sneeuwpret, gaan je Sims de bergen in! Verken de nieuwe winterse en op Japan geïnspireerde wereld Mt. Komorebi, een prachtige plek om wintersportactiviteiten te ondernemen. Deze uitbreiding is vanaf 13 november beschikbaar voor PC, Mac, Xbox One en PlayStation 4!

Wil je het uitbreidingspakket kopen? Klik dan op de download knop hierboven of bekijk onderaan deze pagina het overzicht met winkels waar je het spel goedkoop kunt kopen.

Hier op deze pagina vind je onder andere informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met goedkope spellen, en meer over dit uitbreidingspakket.

Op deze pagina:

Wat is er allemaal nieuw in deze uitbreiding?

Pak je spullen en beleef een onvergetelijke tijd in de bergen van Mt. Komorebi! In dit uitbreidingspakket staat winterpret centraal. Ontdek hieronder meer over wat er allemaal nieuw is!

Wat is er nieuw in uitbreidingspakket De Sims 4 Sneeuwpret

Ga spannende uitdagingen aan

Zijn je Sims sportief aangelegd en houden ze van wintersport? Hopelijk wel, want hun vaardigheden en uithoudingsvermogen worden op de proef gesteld tijdens activiteiten die in de bergen plaatsvinden! Trek je skischoenen aan en ski zigzaggend de berg af, voer te gekke tricks uit op een snowboard, of ga met een andere Sim op de slee bergafwaards.

De beginnerspiste is waar het allemaal begint, maar door te oefenen krijgen je Sims de mogelijkheid om grotere skipistes te verkennen. Naast volwassenen kunnen kinderen ook skiën en snowboarden op makkelijkere pistes. Ook leuk: ouders kunnen met hun peuters sleeën!

Sims die liever omhoog gaan, kunnen klimvaardigheden leren. Gaan ze de uitdaging aan om naar de top te klimmen tijdens huiveringwekkende en soms riskante excursies?

Nieuwe manieren om tot rust te komen

Het is tijd om te relaxen en te ontstressen in Mt. Komorebi, de nieuwe wereld van dit spel! Tijd om de zorgen van je Sims heel eventjes aan de kant te schuiven. Zo zijn er verschillende locaties om tot rust te komen, zoals een natuurlijke warmwaterbron en een hotspot rond de kotatsu.

Een wandeling door de bamboebossen en sneeuwlandschappen helpt ook om kalm te worden. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de bergtempel. Met kalmerende muziek kunnen je Sims hun innerlijke zen vinden.

Ontwerp je eigen heiligdom

Dit pakket staat in het teken van Japan! Een land met een rijke historie. Ontdek zowel het traditionele als het hedendaagse moderne Japan met behulp van stijlvol meubilair en decoraties. Huur een vakantiekavel of ontwerp het huis van je dromen met behulp van shoji-deuren, dakpannen, tatami’s, ramen en schermen, tatami’s en nog veel meer. Natuurlijk is er ook een traditionele genkan, waarin je je schoenen plaatst. Of wat dacht je van een zelfgemaakte rotstuin met Japanse esdoorns, of een decoratieve fontein met koi?

Kies een levensstijl

Speel nieuwe veranderingen in de persoonlijkheid en relaties van je Sims vrij met behulp van Levensstijlen en Gevoelens. Levensstijlen veranderen op basis van acties en gewoontes van je Sims. Het gedrag van je Sims zal zich vervolgens daarop aansluiten. Gevoelens worden opgewekt dankzij gedeelde ervaringen en hebben zo een blijvend effect op hoe je Sims met elkaar omgaan. Sociale interacties veranderen daardoor ook telkens.

Je hebt De Sims 4 Jaargetijden niet nodig om winterse omstandigheden te krijgen.

Sims 4 Sneeuwpret kopen

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

  PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

  RAM: ten minste 4 GB RAM

  DISKSPELER: DVD ROM-speler is enkel voor installatie vereist

  HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

  DIRECTX: DirectX 9.0.10 en 9.01.11 compatibele geluidskaart

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

  PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Metal vereist. Mac OS® X 10.11 (El Capitan)

  PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2.4GHz Processor of beter

  RAM: ten minste 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon RX 560 of beter

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: voor de activatie van het product is een internetverbinding vereist.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.11 of later

  PROCESSOR: Intel Core i5 of better

  VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon RX 560 of beter

  GEHEUGEN: 8 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Sims 4 Sneeuwpret kopen en downloaden?

Bij deze winkels kun je De Sims 4 Sneeuwpret kopen en downloaden

De Sims 4 Sneeuwpret is vanaf 13 november verkrijgbaar. Hieronder zie je betrouwbare en goedkope webwinkels waarbij je het spel kunt kopen. Deze uitbreiding is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€15,49€0,00€15,49* Bezoek winkel
MMOGA.com€15,99€0,00€15,99* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel
Bol.com€28,00€0,00€28,00* Bezoek winkel

Bekijk voor meer games het Sims 4 kopen prijsoverzicht!

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Sneeuwpret

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com