Sims 4 Word Beroemd

Het zesde grote uitbreidingspakket van De Sims 4 heet De Sims 4 Word Beroemd. Dit pakket is sinds 16 november 2018 beschikbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Word een echte ster en bereik een celebrity-status! Kies voor een carrière als acteur, behoor tot de crème de la crème, en ervaar hoe het is om het onvoorspelbare pad naar beroemdheid te volgen. Maar er is natuurlijk veel meer!

Op deze handige pagina vind je onder andere informatie, plaatjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games, en meer over deze uitbreiding. Wist je dat het nu mogelijk is om het spel te kopen en te downloaden via de knop hierboven of via het overzicht onderaan deze pagina? Neem snel een kijkje!

Klim naar het sterrendom als acteur of influencer

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Pronk met je beroemdheidsstatus en richt dure villa’s in met over-de-top meubels en accessoires. Het is tijd om in de schijnwerpers te staan. Er is genoeg om te ontdekken in dit nieuwe uitbreidingspakket!

De kansen liggen voor het oprapen

De tijd is aangebroken voor je Sims on hun wildste dromen na te jagen! Of het nou gaat om rijk of beroemd worden, het is allemaal mogelijk! Een echte ster worden in je huidige carrière behoort tot de mogelijkheden, maar het is ook mogelijk om een heel ander pad te volgen om beroemd te worden.

Sta in het middelpunt van de belangstelling als opkomend acteur, of word een heuze influencer door je dagelijkse leven te livestreamen.

Beroemd en rijk worden kan onvoorspelbaar zijn. Roem- en rijkdomproblemen moeten worden overwonnen. Wanneer je eenmaal de vip-levensstijl hebt aangenomen, is achteromkijken naar het oude leven zonder beroemdheid en rijkdom moeilijk!

Word de ster van de volgende kaskraker

Jij hebt de regie over het leven van je Sims, dus help ze een handje om een briljante acteercarrière voor ze op te zetten. Doe auditie en verkrijg een rolletje in een plaatselijke tv-serie of zorg voor een doorbraak met commerciële gigs. Sims die zich extra inzetten voor het leren van teksten en het dragen van unieke kostuums, kunnen misschien wel een hoofdrol in een volgende kaskraker krijgen! Wie wil dat nou niet?

Verken Del Sol Valley

Del Sol Valley is de nieuwe wereld waar het allemaal draait om glitter en glamour. Dit is waar de rich and famous, oftewel de rijke mensen en sterren, rondhangen en wonen. Gelukkig zijn er starterswoningen in Mirage Park te vinden voor degenen die aan het beginpunt van hun carrière staan. Werk je omhoog naar een luxueuze villa in de heuvels van The Pinnacles. Met een legendarische diamant-achtige Celebritytegel op de Starlight Boulevard is je Sim pas echt een beroemdheid. Vergeet niet om exclusieve vip-feestjes te bezoeken en om de filmstudio te verkennen.

Leef een glamorous leventje

Natuurlijk willen je Sims in de spotlight staan, dus zorg ervoor dat ze opvallen met chique streetwear en leef je uit met glamoureuze en extravagante outfits op de set. Verdien faamvoordelen naarmate de status van je Sim omhoog schiet. Bij een luxe leventje hoort natuurlijk een prachtige villa, die ingericht moet worden met vergulde meubels. Een uniek pronkstuk mag zeker niet ontbreken want deze staat symbool voor het gouden tijdperk: het leven van je Sims.

Download Sims 4 Word Beroemd

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64 64-bits vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8,1 of Windows 10

  PROCESSOR: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000 + of gelijkwaardig (voor computers met ingebouwde grafische chipsets vereist de game 2,0 GHz Intel Core 2 duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 x2 TL-62 of gelijkwaardig)

  RAM: Minimaal 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: Minstens 3 GB aan vrije ruimte (15 GB als je samen met De Sims 4 installeert) met ten minste 1 GB extra ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: 128 MB aan video-RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter.

  DIRECTX: DirectX 9.0 c-compatibel

  GELUIDSKAART: DirectX 9.0 c-compatibel

  INVOER: Toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: Internetverbinding vereist voor productactivering

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64 bit Windows 7, 8, 8,1 of 10

  PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB aan ruimte op de harde schijf

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

  PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz processor of beter

  RAM: Minimaal 4 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: Minstens 3 GB aan vrije ruimte (15 GB als je samen met De Sims 4 installeert) met ten minste 1 GB extra ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256 MB of beter.

  INVOER: Toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: Internet verbinding vereist voor productactivering

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.9 of hoger

  PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 8 GB aan RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB aan ruimte op de harde schijf

Sims 4 Word Beroemd kopen en downloaden?

De Sims 4 Word Beroemd is nu beschikbaar! Wil je het spel aanschaffen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het uitbreidingspakket is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk voor meer games het Sims 4 kopen prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€16,69€0,00€16,69* Bezoek winkel
MMOGA.com€17,99€0,00€17,99* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Word Beroemd

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com