Sims 4 Ouderschap

De vijfde game pack van De Sims 4 heet De Sims 4 Ouderschap. Dit pakket is sinds 30 mei 2017 verkrijgbaar voor PC en Mac, en ook is er een PlayStation 4- en Xbox One-versie.

In dit spel gaan ouders hun kinderen opvoeden en leren ze hun nakomelingen eigenschappen die de rest van hun leven een positief impact zullen hebben. Maar zo gemakkelijk is het nog niet om rebellerende tieners en peuters zich te laten gedragen. De nieuwe opvoedkundige vaardigheid kan goed van pas komen!

Dit spel is geen grote uitbreiding, maar een kleiner pakket. Dit wordt ook wel game pack genoemd.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het spel. Wil je het spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Help je Sims op weg naar volwassenheid

Sims 4 Ouderschap game pack hoes/box

Er valt veel te leren over ouderschap en opvoeden van kinderen. Heftige en plezierige momenten wisselen elkaar af in dit uitbreidingspakket. Ga jij de uitdaging aan? Dit pakket zit vol met nieuwe dingen!

Leer opvoedkundige vaardigheden

Til de opvoedkundige vaardigheden van je Sims naar een hoger niveau om in de behoeften van kinderen te voorzien en hun gedrag te beïnvloeden. Je kunt nu nieuwe vaardigheden verdienen door te kiezen wanneer je slecht gedrag moet bestraffen, goed gedrag moet belonen of wanneer je kinderen gewoon kinderen moet laten zijn.

Geef de jeugd van je Sims vorm

De besluiten die je als ouder neemt hebben een blijvende invloed op de toekomst van kinderen. Elke keuze heeft direct invloed op hun persoonlijkheid en beïnvloedt hun eigenschappen, hun relatie met de familie en begeleidt ze naar volwassenheid.

Familie-activiteiten om van te genieten

Het is tijd om alle familieleden bij elkaar te roepen om nieuwe activiteiten te ondernemen en gezellig wat tijd met elkaar door te brengen. Sims van verschillende leeftijdsgroepen kunnen met elkaar werken om verschillende schoolprojecten uit te voeren, uiting te geven aan hun creativiteit met bouwblokken of zelfs vrijwilligerswerk verrichten.

Geef je huishouden een makeover

Geef je Sims en hun huis een nieuwe look met nieuwe kleding en bouwvoorwerpen. De slaapkamers van de kinderen kunnen wel wat extra karakter gebruiken. Creëer een huiselijk gevoel in de keuken door een renovatie uit te voeren en laat je Sims zich van hun artistieke of sportieve kant zien met nieuwe outfits.

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Gameplay trailer:

Sims 4 Ouderschap kopen en downloaden?

De Sims 4 Ouderschap is nu eindelijk beschikbaar! Heb je het spel nog niet in bezit? Bekijk dan eens hett prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webwinkels waar je het spel kunt kopen. Dit pakket is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Neem ook eens een kijkje op onze Sims 4 kopen prijsoverzicht pagina voor meer spellen.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€15,99€0,00€15,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€17,79€0,00€17,79* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Ouderschap

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com