Sims 4 Wellnessdag

De Sims 4 Wellnessdag game pack hoes/box

14 juli 2015 is de releasedatum van de tweede game pack voor De Sims 4, genaamd De Sims 4 Wellnessdag. De naam van het spel verklapt eigenlijk al waar dit pakket om draait: ontspannen en genieten. Dit pakket is verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Een gloednieuwe locatie is toegevoegd voor je Sims, namelijk een spa. Deze game pack zit vol nieuwe gameplay, nieuwe spullen, activiteiten en een nieuwe vaardigheid.

De Sims 4 Wellnessdag is een kleinere uitbreiding. Dit type pakket wordt ook wel game pack genoemd.

Kenmerken van Sims 4 Wellnessdag

Gloednieuwe locatie

Er is een nieuwe locatie waar je Sims kunnen genieten: de spa. Drie door Maxis gemaakte spa’s worden toegevoegd aan je spel, net als een nieuwe sportschool, allemaal terug te vinden via ‘Mijn bibliotheek’. Je kunt ze op ieder moment plaatsen waar je maar wilt. Je hebt keuze uit verschillende vormen en maten, zodat er altijd een spa tussen zit die bij je persoonlijkheid past. Je kunt uiteraard ook zelf een spa bouwen.

Ontspannen en genieten

In de spa kunnen je Sims relaxen en ‘O jaa!’ doen in de sauna. Ook het krijgen van een ontspannen massage behoort tot de mogelijkheden. Nieuwe interactieve voorwerpen, om nog meer te genieten in de spa, zijn onder andere een massagestoel en een modderbad. Maar er is meer.

Wellnessvaardigheid

Werk aan de nieuwe ‘wellnessvaardigheid’ door yoga te beoefenen, massages te geven of te mediteren. Hoe meer tijd je Sims in deze activiteiten steken, des te beter ze erin worden. Door te oefenen, openen zich mogelijkheden tot het verder ontwikkelen van het ‘wellnessniveau’, waardoor je extra yogaposes krijgt en waarmee je superieure massages kunt geven en een meditatieverrassing kunt uitvoeren. Wat dat is, blijft nog even geheim.

Plaatjes

Artworks

Video’s

Officiële trailer:

Sims 4 Wellnessdag kopen en downloaden?

De Sims 4 Wellnessdag is nu eindelijk beschikbaar! Wil je het spel aanschaffen? Bekijk dan het prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Deze game pack is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk voor meer spellen het Sims 4 kopen prijsoverzicht!

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€15,49€0,00€15,49* Bezoek winkel
MMOGA.com€16,49€0,00€16,49* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Wellnessdag

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com