Sims 4 Stedelijk Leven

Het derde grote uitbreidingspakket van De Sims 4 heet De Sims 4 Stedelijk Leven. Dit spel is sinds 3 november 2016 verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. In dit pakket verhuizen je Sims naar appartementen en penthouses in de stad, bezoeken ze te gekke festivals en werken ze aan nieuwe carrières zoals politicus, recensent of met social media. Werk jezelf omhoog om een luxe leventje te krijgen!

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het spel. Wil je het spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven.

Neem je Sims mee naar de stad

De Sims 4 Stedelijk Leven hoes/box

De stad is de ‘place to be’ in dit nieuwe uitbreidingspakket! Je Sims verhuizen naar appartementen, penthouses, bezoeken festivals en ontdekken nieuwe carrières. Dit pakket zit vol met nieuwigheden.

Ontdek de nieuwe stad: San Myshuno

San Myshuno is een dichtbevolkte stad met verschillende unieke wijken. Daar zijn genoeg verkenningsmogelijkheden voor je Sims. In het Modedistrict is een Karaokebar te vinden waar je je favoriete nummers kunt zingen. In het Kunstkwartier laten je Sims zich van hun creatieve kant zien. Speel een potje basketbal op de Specerijenmarkt of daag je vrienden uit tijdens een potje gamen na een lange dag op kantoor in de Binnenstad.

Bezoek levendige culturele festivals

Om je horizon te verbreden kun je geweldige festivals bezoeken. Bewonder straatartiesten, doe mee aan wedstrijden en maak kennis met personen uit alle lagen van de samenleving. Neem een kijkje bij de Curry Uitdaging op het Specerijenfestival steek vuurwerk aan tijdens een spannend afspraakje op het Liefdesfestival.

Woon in een appartement

Vanaf nu kun je in appartementen wonen waar je een band kunt opbouwen met buren. Het hebben van buren creëert nieuwe mogelijkheden voor relaties, zowel goede als slechte. Ontmoet nieuwe vrienden of de ware. Maar een sleutel krijgen, gaat dat direct lukken? En hoe zit het met de luidruchtige buren met hun feestjes die doorgaan tot in de vroege ochtenduurtjes? Hoe je daarmee omgaat is aan jou. Kun je ze niet verslaan, dan kun je misschien met gelijke munt terugbetalen.

Van startersappartement naar penthouse

Werk hard om een penthouse te bemachtigen. Het vinden van het juiste appartement voor je Sims kan best uitdagend zijn. De charme van je eerste plekje zul je moeten afwegen tegen mogelijke problemen zoals kakkerlakken en lekkende pijpen. Door hard te werken, werken je Sims zich toe naar een Wolkenkrabber Penthouse met fantastisch uitzicht en zelfs een Pratend Toilet.

Nieuwe metropolitaanse carrières

Kansen zijn er in de stad genoeg te vinden, dus zorg ervoor dat je Sims hiervan profiteren. Ontdek gloednieuwe carrières. Als politicus kunnen je Sims dramatische toespraken geven wanneer ze vechten voor een goede zaak. Of kiezen ze voor een verfijnde carrière zoals kunstcriticus of culinair recensent? Of wat dacht je van een carrière in social media?

Sims 4 Stedelijk Leven downloaden

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Appartemententrailer:

San Myshuno buurttrailer:

Festivaltrailer:

Systeemeisen

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 of Windows 8.1

  PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

  RAM: ten minste 2 GB RAM

  DISKSPELER: DVD ROM-speler is enkel voor installatie vereist

  HARDE SCHIJF: minimaal 9 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

  DIRECTX: DirectX 9.0.10 en 9.01.11 compatibele geluidskaart

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7, Windows 8, 8.1 of 10

  PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

  PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2.4GHz of beter

  RAM: ten minste 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: minimaal 14 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. 256 MB of meer aan Video RAM

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS X 10.9 of later

  PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 8 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Sims 4 Stedelijk Leven kopen en downloaden?

De Sims 4 Stedelijk Leven is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk hieronder het actuele prijsoverzicht met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk voor een volledig overzicht van alle beschikbare spellen het Sims 4 kopen prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€16,99€0,00€16,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€21,19€0,00€21,19* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel
Bol.com€25,15€0,00€25,15* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Stedelijk Leven

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com