Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires is alweer het negende accessoirepakket van De Sims 4. Dit spel is sinds 6 december 2016 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. In dit spel draait het om klassieke stijlen uit vervlogen glamoureuze tijden. Vernieuw je huizen met klassieke voorwerpen en geef je Sims een nieuwe vintage look. Huur een butler in om klusjes uit te voeren. Bijzondere voorwerpen, zoals de giraffelamp en kaptafel, maken je huizen uniek!

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Terug in de tijd met een vintage uitstraling

Nu verkrijgbaar, koop en download het accessoirepakket via Origin of elders

Zijn je Sims toe aan een luxer leventje? Dos ze uit met vintage mode en accessoires, en breng wat make-up aan bij de kaptafel. Richt je huis in met chique meubels en neem een butler in dienst. Dit pakket zit vol nieuwigheden!

Schitter in vintage kleding
Het is tijd voor een makeover. Kleed je Sims in klassieke outfits die geïnspireerd zijn door Hollywood. De look is pas helemaal af met diamanten sieraden en prachtige kapsels die veel bekijks zullen trekken.

Nieuwe kaptafel
De kaptafel komt goed van pas wanneer Sims zich klaar willen maken voor een avondje uit of om flirterige avances mee te oefenen. Wil je je Sims een compleet nieuwe look geven of breng je snel een laagje make-up aan die de hele avond blijft zitten?

Neem een butler in dienst
Eindelijk zijn er butlers! Roep je inwonende butler eenvoudig op door met de bel te rinkelen. De butler kan koken, schoonmaken, gasten begroeten en geeft gehoor aan vrijwel ieder verzoek. Complimentjes geven helpt om snellere service te krijgen, zodat je Sims kunnen blijven genieten van een luxe leventje.

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€8,89€0,00€8,89* Bezoek winkel
MMOGA.com€8,99€0,00€8,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com