Sims 4 Vampieren

De vierde game pack van De Sims 4 heet De Sims 4 Vampieren. Dit pakket is sinds 24 januari 2017 verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

In dit spel gaan je Sims bovennatuurlijke krachten ontdekken. Vampieren drinken plasma en kunnen geen daglicht verdragen. Forgotten Hollow is de nieuwe wereld waar het langer donker blijft en waar vampieren vooral rondhangen. Je kunt nu ook vampieren creëren met Creëer-een-Sim.

Dit pakket is geen grote uitbreiding en ook geen accessoirepakket, maar iets daartussenin: een game pack.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het spel. Wil je het spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Tijd om een onsterfelijk leven te leiden

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Leef een eeuwig leven als vampier en ontdek een gloednieuwe wereld voor vampieren in dit nieuwe uitbreidingspakket. Ontgrendel nieuwe krachten die je Sims bovennatuurlijke eigenschappen geven. Dit pakket zit vol met nieuwe dingen!

Creëer zelf vampieren

Dankzij de gloednieuwe Creëer-een-Sim optie kun je nu zelf vampier-Sims maken. Of het nou een charmant of angstaanjagend karakter is, het is allemaal mogelijk! Je kunt alles tot in details aanpassen, van slagtanden tot mysterieuze gloeiende ogen. Creëer een unieke duistere vorm om in te transformeren wanneer je vampier kwaad is of andere Sims bang wil maken.

Bovennatuurlijke krachten

Je kunt nu bovennatuurlijke krachten ontketenen. Verdien en maak gebruik van tal van bijzondere krachten die vampieren de mogelijkheid geven om de gedachten van Sims te besturen en spirituele energie op te roepen. Balanceer je vaardigheden door je op zwakheden te concentreren en ontgrendel nieuwe krachten door epische duels te winnen waardoor je in rang stijgt.

Nieuwe wereld: Forgotten Hollow

Ontdek de indrukwekkende nieuwe wereld Forgotten Hollow. Deze duistere wereld is met mist bedekt en is de perfecte plek voor vampieren om gezellig bij elkaar rond te hangen. Breng een bezoek aan de verlaten villa om geheimen te ontrafelen, verzamel ingrediënten voor gruwelijke nieuwe recepten of creëer een eigen onderkomen. Ook zijn er nieuwe doodskistbedden!

Leef een eeuwig leven

Wie wil nou niet een onsterfelijk leven hebben? Dit kun je nu ervaren door een vampier te worden. Drink het bloed van andere Sims of eet plasmafruit om de dorst te lessen. Word vrienden met het kwaad en creëer problemen, of pas je aan om je eigen vampiergezin te beginnen. Hoe dan ook, zonlicht vermijden is noodzaak! En blijf vooral uit de buurt van knoflook.

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Gameplay trailer:

Sims 4 Vampieren kopen en downloaden?

De Sims 4 Vampieren is nu verkrijgbaar! Wil je het spel aan je collectie toevoegen? Bekijk ons prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webwinkels waar je het spel kunt kopen. Deze uitbreiding is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Neem een kijkje op onze Sims 4 kopen prijsoverzicht pagina voor meer spellen.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€15,59€0,00€15,59* Bezoek winkel
MMOGA.com€16,49€0,00€16,49* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Vampieren

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com