Sims 4 Ecologisch Leven

Het negende grote uitbreidingspakket van De Sims 4 heet De Sims 4 Ecologisch Leven. Dit pakket is sinds 5 juni 2020 beschikbaar voor PC en Mac. De console-versie voor PlayStation 4 en Xbox One is nu ook verkrijgbaar!

In dit pakket maken je Sims het verschil en transformeren ze de wereld waarin duurzaamheid voorop staat! Evergreen Harbor is de gloednieuwe stad waar genoeg uitdagingen liggen. Hoe schoner de stad, hoe meer de natuur en je Sims hiervan zullen profiteren.

Op deze pagina vind je onder andere handige informatie, plaatjes, filmpjes, systeemvereisten, een prijsoverzicht met goedkope games, en nog veel meer over deze uitbreiding.

Wil je De Sims 4 Ecologisch Leven kopen? Dat kan! Klik op de knop hierboven of bekijk onderaan deze pagina een overzicht met webwinkels waar je het spel kunt kopen.

Transformeer de wereld van je Sims

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

De tijd van vervuilen is nu echt voorbij. In dit uitbreidingspakket leren je Sims hoe het is om milieubewust te leven en dragen ze een steentje bij aan een groene toekomst. Werk samen met andere Sims om de wereld te veranderen!

Leef een duurzaam leven

Verklein de ecologische voetafdruk van je Sims met behulp van drie dingen: verminderen, hergebruiken en recyclen.

Voor het eerst is het nu mogelijk om je eigen elektriciteit en zelfs water te produceren met behulp van zonnepanelen, windturbines en dauwopvangers. Leg een verticale moestuin aan om je eigen voedsel te kweken, om hiermee een positieve impact op de wereld achter te laten.

Gaat dit niet ver genoeg? Ga dan een stapje verder!

Neem een kijkje in de vuilniscontainer en verzamel materialen en voedsel, zoals een ‘heerlijke’ insectenmaaltijd of onderdelen voor een toekomstige creatie. Vergeet niet om achteraf een verfrissend bad te nemen. Bepaalde gevonden items kunnen ook worden gebruikt om bruisende sapjes en andere dingen te maken.

Werk samen met en voor de gemeenschap

Het hebben van goede banden met buurtbewoners is belangrijker dan ooit! Via het nieuwe stembord hebben je Sims iedere week de keuze om op een zogenaamd ‘buurtactieplan’ te stemmen. Deze plannen moedigen recycling, vrijwilligerswerk en andere activiteiten aan.

Iedere bewoner heeft een stem, dus doorpakken is belangrijk wanneer je iets voor elkaar wilt krijgen. Samenwerken met lokale hobbyisten, activisten en technici kan hierbij een grote rol spelen. Met hulp van anderen is de slagingskans voor een succesvol buurtactieplan namelijk groter.

Heb je simpelweg geen zin in campagnevoeren? Misschien is het dan handiger om een civiel ontwerper te worden. Als civiel ontwerper kun je aan de slag om de buurt te verbeteren, zodat het er nog fijner is om er te wonen en te verblijven.

Laat een positieve voetafdruk achter

Iedere beslissing die je neemt, heeft een invloed op de status van de wereld. Of het nou gaat om de manier waarop je elektriciteit opwekt, de manier waarop je een huis zo duurzaam mogelijk maakt, of op welke buurtactieplannen je stemt. Vies water kan daardoor weer kristalhelder worden en een smerige lucht kan weer schoner worden. Met een beetje geluk kun je daardoor het noorderlicht zien!

In de nieuwe stad, Evergreen Harbor, zie je direct het effect van iedere beslissing die gemaakt wordt.

Onderneem je geen actie, dan verdwijnt de natuur langzaam maar zeker uit de stad en komt er troep voor in de plaats. Dat wil je toch niet laten gebeuren? Ga op pad en raap vuil op, want hierdoor worden de kavels weer schoon en willen je Sims er graag verblijven.

Kleine stappen maken een groot verschil. Iedere bezigheid heeft een blijvend effect op de omgeving. Gebouwen opfleuren met meer bloemen en vegetatie kan hierbij zeker helpen.

Upcycle je Sims en hun woningen

Hebben je Sims niet veel geld voor het inrichten van een starterswoning? Geen probleem! Een inrichting hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Het kan praktisch gratis door in een vuilniscontainer te duiken. Ja, je leest het goed!

Het is helemaal niet zo lastig om een oud versleten matras te repareren of een oude verbrande oven op te knappen. Verf, stukjes en beetjes en ingrediënten zijn ook in de container te vinden. Deze materialen kunnen worden gebruikt om samen met de buren te gaan knutselen.

Nieuwe meubels en kleren kunnen nu ook duurzaam gemaakt worden dankzij teruggewonnen materialen.

Geef je Sims en huis een complete make-over. Kies uit verschillende hergebruikte stoffen, technologie en veel andere voorwerpen om hun huis mee in te richten en hun kledingkast te vernieuwen met frisse looks. We kunnen er niet omheen: upcycling is helemaal hot!

Sims 4 Ecologisch Leven downloaden

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Gameplay trailer:

Systeemeisen

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

  PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

  RAM: ten minste 4 GB RAM

  DISKSPELER: DVD ROM-speler is enkel voor installatie vereist

  HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

  DIRECTX: DirectX 9.0.10 en 9.01.11 compatibele geluidskaart

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

  PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Metal vereist. Mac OS® X 10.11 (El Capitan)

  PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2.4GHz Processor of beter

  RAM: ten minste 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon RX 560 of beter

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: voor de activatie van het product is een internetverbinding vereist.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.11 of later

  PROCESSOR: Intel Core i5 of better

  VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon RX 560 of beter

  GEHEUGEN: 8 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Sims 4 Ecologisch Leven kopen en downloaden?

De Sims 4 Ecologisch Leven is nu beschikbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webwinkels. Het spel is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk voor meer games het Sims 4 kopen prijsoverzicht!

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€16,99€0,00€16,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€17,79€0,00€17,79* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Ecologisch Leven

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com