Sims 4 Beleef het Samen

Informatie uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen

Het tweede uitbreidingspakket van De Sims 4 heet De Sims 4 Beleef het Samen. Het spel is sinds 10 december 2015 verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. De naam van het spel laat al zien waar het spel over gaat: je Sims ondernemen activiteiten met elkaar. Trek erop uit en beleef de tijd van je leven!

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het spel. Wil je het spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven.

Activiteiten doe je samen

Nu verkrijgbaar, koop en download de uitbreiding via Origin of elders

Je Sims zijn op zoek naar gezelschap in dit uitbreidingspakket. Ze willen erop uit, naar een plek waar ze nog nooit zijn geweest. Een plek waar ze nieuwe vrienden kunnen maken en activiteiten kunnen ondernemen. Een nieuwe omgeving waar ze aan de dagelijkse sleur ontsnappen. Gooi de heupen los op een geheim dansfeest in oude ruïnes of geniet van een verrukkelijke espresso in een hippe koffietent. Je Sims brengen op een eigenwijze manier leven in de brouwerij. Nieuwigheden ontdekken is wat ze in dit pakket gaan doen.

Windenburg, een gloednieuwe wereld

Windenburg, een op Europa geïnspireerde wereld, staat op je te wachten. In deze wereld vind je kleurrijke klassieke en moderne gebouwen. Windenburg heeft zowel invloeden van het charmante platteland als het drukke stadsleven. Ook is er een luxe eiland te vinden. Windenburg zit vol verrassingen en het is aan je Sims om deze te ontrafelen.

Samen is leuker

In je eentje dingen ontdekken is lang zo gezellig niet als met elkaar de boel ontdekken. Samen met je vrienden beleef je plezierige tijden in exclusieve clubs of tijdens het verkennen van Windenburg. Met een groep beleef je activiteiten op een hele andere manier. Speel een potje tafelvoetbal of een nieuw bordspel met vrienden, neem een duik in een natuurbad met duikrots, ga loungen in de kroeg, chill met je vrienden of probeer verschillende outfits in de nieuwe inloopkast.

Clubs

Clubs (groepen in dit geval) is een nieuw onderdeel in dit pakket. Met clubs kun je groepen Sims aansturen tijdens bijeenkomsten. Je Sims zullen daar clubregels opvolgen, clubactiviteiten ondernemen en reageren op situaties die door de club zijn voorgeschreven. Het breken van eigen voorkeursregels, om te voldoen aan regels van de club, hoort er ook bij.

Je Sims kunnen clubs zelf beheren of zich aansluiten bij verschillende clubs. Iedere club heeft eigen interesses, persoonlijkheden en stijlen. Hoe je Sims andere Sims behandelen en wat ze wel of niet leuk vinden om te doen, hangt van clubs af. Het is mogelijk om voor iedere club te bepalen welk gedrag ze hebben, favoriete hangplekken te kiezen en ze aparte beloningen te geven. Clubleden kunnen met elkaar op pad gaan, maar het is ook mogelijk een eigen ontmoetingsplek te maken. Dit kan coole personalisering tot gevolg kan hebben.

Zodra je dit uitbreidingspakket hebt opgestart staan er tal van clubs voor je klaar. Zo is er een Fijnproevers club voor Sims die van lekker eten houden en een stijlvolle Idolen club. Maar het creëren en beheren van een eigen club is natuurlijk ook mogelijk. Kies een naam, logo, vereisten, verboden, activiteiten, outfits en hangplekken voor je club. Ontgrendel een clubstemming door clubactiviteiten uit te voeren waarmee je extra clubpunten kunt verdienen. Clubstemmingen zijn emoties die jouw clubleden ondervinden tijdens bijeenkomsten. Maak bijvoorbeeld een energieke bijeenkomst voor een sportclub of een romantische bijeenkomst voor je club.

Dans- en dj-vaardigheden

Ook zijn er nieuwe dans- en dj-vaardigheden in dit uitbreidingspakket toegevoegd. Verbeter deze vaardigheden zodat samenzijn met andere Sims nog energieker wordt. Dans tot je erbij neervalt! Tover een saai feest om tot een bruisend spektakel door indrukwekkende beats te draaien en show je beste moves op de dansvloer in de ondergrondse discotheek. Sims met een bepaalde vaardigheid zullen zich sneller ontwikkelen tijdens een clubbijeenkomst. Met de dj-vaardigheid leren ze om een publiek voor zich te winnen. Door harder te werken en meer te feesten zal het publiek alleen maar enthousiaster reageren. De ‘Teleplosie’ is een bijzonder extraatje waarmee televisies worden gebruikt om het optreden te versterken. Doe je best en maak een fantastisch feest!

Sims 4 Beleef het Samen downloaden

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Clubs trailer:

Dansvloer trailer:

Nieuwe wereld Windenburg trailer:

Systeemeisen

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 of Windows 8.1

  PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

  RAM: ten minste 2 GB RAM

  DISKSPELER: DVD ROM-speler is enkel voor installatie vereist

  HARDE SCHIJF: minimaal 9 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

  DIRECTX: DirectX 9.0.10 en 9.01.11 compatibele geluidskaart

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7, Windows 8, 8.1 of 10

  PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

 • MINIMALE SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

  PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2.4GHz of beter

  RAM: ten minste 4 GB RAM

  HARDE SCHIJF: minimaal 14 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

  VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. 256 MB of meer aan Video RAM

  INVOER: toetsenbord en muis

  ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

  AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

  BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS X 10.9 of later

  PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

  VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

  GEHEUGEN: 8 GB RAM

  HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Sims 4 Beleef het Samen kopen en downloaden?

Wil je De Sims 4 Beleef het Samen kopen? Bekijk het up-to-date prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webwinkels. Het uitbreidingspakket is verkrijgbaar voor PC, Mac, en ook voor PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk voor meer spellen het Sims 4 kopen prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
Nedgame.nl€10,00€0,00€10,00* Bezoek winkel
cdkeys.com€13,09€0,00€13,09* Bezoek winkel
MMOGA.com€14,99€0,00€14,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 Beleef het Samen

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com