Sims 4 In de Natuur

Nu verkrijgbaar, koop de game pack via Origin

Vanaf 13 januari 2015 kun je De Sims 4 uitbreiden met de eerste game pack: De Sims 4 In de Natuur. Zoals de titel van de uitbreiding al aangeeft, gaan je Sims de natuur in. Dit pakket is verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Ontdek een gloednieuwe bestemming vol met nieuwe gameplay, gebruik nieuwe spullen, ontdek activiteiten en een nieuwe vaardigheid. Deze toevoeging zorgt voor veel speelplezier!

De Sims 4 In de Natuur is geen grote uitbreiding en ook geen accessoirepakket, maar iets daartussenin, genaamd game pack.

Kenmerken van Sims 4 In de Natuur

Ontdek een gloednieuwe bestemming

Ontsnap aan de alledaagse sleur en verken Granite Falls, de nieuwe buurt. Dwaal door het bos en snuif de geur van dennenbomen op. In het bos vind je verrassingen die je kunt ontdekken. Van gevaarlijke en bijzondere kruiden tot nieuwe soorten insecten. Pas op dat je Sims niet bang worden van de krioelende beestjes.

Creëer het perfecte kamp

Kamperen zonder de juiste spullen is geen pretje. Koop daarom een tent en de nieuwste outdoorkleding om deze te dragen tijdens kamperen. Wanneer je Sims niet zo avontuurlijk zijn, kunnen ze heerlijk relaxen in hun eigen achtertuin op de camping.

Geniet van verrassende activiteiten in de buitenlucht

Een nacht naar de sterrenhemel kijken of je fantasie op hol laten slaan, het is is allemaal mogelijk. Maak een wandeling door het nationale park, ontspan tijdens het spelen van een potje Hoefijzers gooien of zoek de kluizenaar die in het allerdiepste deel van het bos schijnt te wonen.

Kruip rond het sfeervolle kampvuur

Geef je Sims heerlijke marshmallows en vertel of luister naar de meest spannende, bijzondere en angstaanjagende groepsverhalen. De nieuwe koelbox zit vol met verrukkelijke koude drankjes.

Ontwikkel exotische brouwsels als plantkundige

Maak tal van handige mengsels met behulp van de plantkundevaardigheid. Ontwikkel insectenafweermiddel of een brouwsel om gespannen Sims te kalmeren. Deze nieuwe vaardigheid komt vooral goed van pas tijdens het identificeren van planten om zo te kijken of ze giftig of eetbaar zijn.

Berenkostuums om indruk mee te maken

Berenkostuums maken deze game pack compleet. Hoe grappig zou het zijn als jouw Sims deze kostuums dragen tijdens een wandeling over het kampeerterrein? Zo laat je Sims gegarandeerd schrikken. Neem het kostuum mee naar huis om ook daar kattenkwaad uit te halen.

Plaatjes

Video’s

Officiële trailer:

Content trailer:

Sims 4 In de Natuur kopen en downloaden?

De Sims 4 In de Natuur is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webwinkels. Het spel is alleen verkrijgbaar voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk voor meer spellen het Sims 4 kopen prijsoverzicht!

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€14,49€0,00€14,49* Bezoek winkel
MMOGA.com€15,99€0,00€15,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over Sims 4 In de Natuur

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com