Eindelijk: De Sims 4 is nu verkrijgbaar!

Nu verkrijgbaar: De Sims 4

We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag is het dan eindelijk zover: De Sims 4 is nu verkrijgbaar!

Veel fans hebben de afgelopen maanden het spel al vooraf gekocht bij verschillende webshops. Sommige fans vliegen vandaag naar de winkel om een exemplaar te bemachtigen. Of het nou gaat om digitale downloads of fysieke games (met CD/DVD), iedereen kan vanaf vandaag de nieuwste generatie van De Sims spelen.

Heb je De Sims 4 nog niet in bezit? We hebben op deze fansite een handig overzicht met de goedkoopste Sims 4 games die verkrijgbaar zijn bij betrouwbare winkels.

Koop direct een exemplaar als digitale download en ontvang binnen enkele minuten een unieke en legale seriecode om De Sims 4 te downloaden via Origin van Electronic Arts. Wanneer je liever een spel met CD/DVD en hoes wilt hebben, dan kun je voor een fysiek spel gaan, die (afhankelijk van de webshop) binnen enkele dagen bij je thuis op de mat ligt. Uiteraard kun je ook naar de normale winkel gaan om een exemplaar te bemachtigen!

Bezoek de Sims 4 kopen pagina voor de goedkoopste Sims 4 spellen!

DeSims4.com wenst iedereen veel plezier met De Sims 4!

Deel al je belevenissen, meningen en vragen via onze Facebook en Twitter pagina en hou onze site in de gaten voor updates!

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com