Sims 4 Griezelige Accessoires

Het vierde accessoirepakket voor De Sims 4 heet De Sims 4 Griezelige Accessoires. Dit spel is sinds 29 september 2015 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. In dit spel draait het allemaal om griezelen. Dit Halloween-achtige pakket voegt heksenketels, een snoeppot en pompoen, die uit te hollen is, toe. Transformeer je huizen met angstaanjagende nieuwe decoraties zoals schilderijen, spinnenwebben en gammele meubels.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Beleef angstaanjagende momenten

Nu verkrijgbaar, koop en download het accessoirepakket via Origin of elders

Geef het huis van je Sims een nieuwe uitstraling met griezelige decoraties. Trek angstaanjagende kostuums aan gebruik nieuwe make-up om je Sims een spookachtige look te geven. Feest erop los! Er zijn genoeg nieuwigheden!

Gloednieuwe pompoensnijder
Het is tijd om lekker creatief te doen met je Sims. Verander pompoenen in prachtige kunstwerken. Sims die geesten zijn kunnen een met kaarslicht verlichte pompoen op hun hoofd zetten! Pas alleen wel op voor ondeugende Sims die liever pletten dan bewonderen.

Nieuwe griezelige snoeppot
Bereid je alvast voor op een verrassing. Zal het lollig zijn of misschien lekkers? Steek simpelweg de hand in deze griezelige decoratie om het te ontdekken.

Organiseer een griezelfeest
Nodig andere Sims uit voor een griezelfeest. Maak gebruik van angstaanjagende schilderijen, lichtgevende grafzerken en lampen die de vorm van een spook hebben. Houd je ogen open voor de Kaas Oogballen en andere eetbare verrassingen! Iemand zal te grazen worden genomen, maar wie?

Verkleedpartijtjes met nieuwe kostuums en make-up
Het wordt pas echt een griezelig feest wanneer je Sims zich verkleden in nieuwe griezelige en snoezige kostuums, van zeepiraten tot super lama’s. Er is iets voor alle leeftijden!

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Griezelige Accessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€8,99€0,00€8,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€9,29€0,00€9,29* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Griezelige Accessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com