Waar gaat het over in De Sims 4?

Wat is De Sims 4?
De Sims 4 is de langverwachte levenssimulatie game waarin het mogelijk is om met het leven te spelen als nooit tevoren. Creëer en beheer nieuwe Sims met hun gedachten, lichaam en hart. Bouw unieke werelden voor je Sims. Bedenk en ontdek de verhalen van je Sims en ervaar schitterende en verheugende resultaten.

Creëer je Sims
Creëer Sims en neem de controle over de intelligentie van je Sims met nieuwe, intuïtieve ontwerpgereedschappen. Pas het uiterlijk, de persoonlijkheid, de aspiraties, de manier van lopen en zelfs de relaties met andere Sims aan.

Bouw de wereld van je Sims
Kies uit diverse omgevingen voor je Sims om in te wonen en bouw hun huis met plezier, intuïtieve ontwerptools en maak het mogelijk om zonder veel moeite de huizen van je dromen te ontwerpen.

Speel met het leven
Speel als nooit tevoren met het leven in De Sims 4. De keuzes die je maakt hebben invloed op je Sims en iedereen en alles in de omgeving. Deze momenten zorgen voor indrukwekkende en spannende resultaten tijdens het spelen.

Manieren om te spelen
Hoe je De Sims 4 speelt is aan jou. Help je Sims om een nieuwe carrière te starten, vind liefde en sticht een gezin. Ontwerp en bouw de huizen van je dromen. Geef je Sims wat ze nodig hebben, ontdek wat voor doelen ze in het leven hebben en ervaar hoe ze reageren op bepaalde momenten in het leven. De Sims leven met een rijk psychisch en emotioneel karakter en hun wereld en verhalen worden beïnvloed door jouw keuzes en creativiteit. Welkom in De Sims 4!

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com