Sims 4 SteelSeries producten

Koop SteelSeries producten

Speciaal voor fans van De Sims 4 heeft SteelSeries een aantal leuke producten ontworpen. Het gaat in dit geval om een muis, headset en muismat in de stijl van De Sims 4.

De producten zijn op dit moment alleen los en online verkrijgbaar bij Bol.com en Nedgame.nl voor Nederland en België. Bij Bol.com betaal je geen verzendkosten vanaf €20,00 voor de onderstaande producten, bij Nedgame.nl betaal je geen verzendkosten bij besteding vanaf €75. Tover je computerhoek om met deze unieke en exclusieve SteelSeries producten!

SteelSeries Sims 4 muis

Deze speciale gamingmuis met draad kan pulseren en oplichten. Daarnaast weerspiegelt het hoe een Sim in het spel zich voelt. Het muiswieltje en de Plumbbob veranderen van kleur, bijvoorbeeld in groen of rood, afhankelijk van de toestand van je Sim. De muis is ontworpen in samenwerking met Maxis. Het ontwerp is gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk. De muis is geschikt voor urenlang comfortabel gamen. Sluit de muis aan op de PC of Mac door middel van een USB-aansluiting. De muis beschikt over 6 knoppen voor voldoende in-game besturing. Het is ook mogelijk de kleur van de muisverlichting en de CPI-instellingen aan te passen met behulp van software. Geef bijvoorbeeld de verlichting een ander kleurtje wanneer je niet aan het gamen bent. De muis heeft een reactietijd van 2 ms waardoor er vrijwel geen vertraging plaatsvindt. De Plumbbob die zich bovenop het product bevindt functioneert ook als aangepaste knop. Dankzij het gladde oppervlak en de zijkanten met goede grip, is het een comfortabele muis die geschikt is voor lange gamesessies.

Nu verkrijgbaar bij:

WebshopPrijsVerzendkostenTotaalprijsWebsite
Momenteel uitverkocht!
Sims 4 SteelSeries muis
Sims 4 SteelSeries muis

SteelSeries Sims 4 headset

Het ontwerp van deze headset is geïnspireerd op het uiterlijk van de Sims 4 game. De headset kan oplichten en pulseren om verschillende gemoedstoestanden van Sims weer te geven. Naast een comfortabel en stijlvol ontwerp, levert de headset ook uitstekend geluid. Hoor en speel De Sims 4 als nooit tevoren. De Plumbbobs bevinden zich aan beide kanten van de headset en veranderen van kleur, bijvoorbeeld wanneer een Sim boos of opgetogen is. De on-ear headset is voorzien van zachte stoffen oorkussens die zorgen voor langdurig comfort. Daarnaast is de headset extra licht. De microfoon is geïntegreerd in de koptelefoon en heeft een snel toegankelijke mute-knop. Sluit de headset aan op de PC of Mac via de USB-aansluiting en pas de verlichtingsopties aan via bijgeleverde software.

Nu verkrijgbaar bij:

WebshopPrijsVerzendkostenTotaalprijsWebsite
Momenteel uitverkocht!
Sims 4 SteelSeries headset
Sims 4 SteelSeries headset

SteelSeries Sims 4 muismat

Op deze bijzondere muismat zijn Sims en een Plumbbob afgebeeld. Ook de logo’s van Electronic Arts, Maxis en SteelSeries ontbreken niet. De muismat is gemaakt van een hoge kwaliteit stof en heeft een moderne uitstraling. De geoptimaliseerde oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de muis soepel en gelijkmatig over de mat kan bewegen. De rubberen onderkant is voorzien van een en antisliplaag zodat de muismat niet kan wegglijden. Daarnaast is de muismat getest voor optische technologie en lasermuistechnologie, en is het getest door professionele gamers over de hele wereld. De afmetingen van de muismat zijn: 320 x 270 x 2 mm.

Nu verkrijgbaar bij:

WebshopPrijsVerzendkostenTotaalprijsWebsite
Momenteel uitverkocht!
Sims 4 SteelSeries muismat
Sims 4 SteelSeries muismat

Alle bovenstaande SteelSeries producten zijn alleen los verkrijgbaar en zitten dus niet in bepaalde Sims 4 edities.

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com