Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

De Sims 4’s zesde accessoirepakket heet De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires. Dit spel is sinds 9 februari 2016 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. In dit spel draait het allemaal om romantische tuinen. Met dit pakket kun je je tuinen een makeover geven. Dit spel voegt onder andere een nieuw fontein en een fluisterende wensput toe. Ook is er nieuwe kleding, een nieuw park, fleurige flora en tuinmeubilair.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Tijd om de tuin op te knappen

Nu verkrijgbaar, koop en download het accessoirepakket via Origin of elders

Transformeer de tuinen van je Sims met behulp van nieuwe Victoriaanse bloemen, planten en meer. Romantische bloemetjeskleding en een wensput ontbreken niet. Dit pakket zit vol nieuwe dingen!

Bouw een weelderige Victoriaanse tuin
Maak gebruik van vele prachtige bloemen, met mos beklede standbeelden en bogen met klimop om tuinen van je Sims nog romantischer te maken.

Doe een wens bij de wensput
Gooi een muntje in de gloednieuwe wensput en doe een wens. Wanneer je Sims een beetje geluk hebben, krijgen ze een eeuwige jeugd, buitengewoon veel geld, of misschien wel de liefde van hun leven. Maar pas op! Je krijgt helaas niet altijd wat je wenst…

Spring in de fontein
De fontein is het middelpunt van iedere tuin. Je Sims kunnen zelfs in dit pronkstuk springen wanneer ze in een speelse bui zijn. Spetter erop los of voeg stiekem wat zeep toe om een bubbeltastische tijd te beleven.

Bijpassende bloemetjeskleding
Trek nieuwe bloemetjeskleding aan en maak de look helemaal af met romantische of moderne kapsels. Hoe dan ook, de nieuwe outfits voegen een vrolijk tintje toe aan de garderobe van je Sims!

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije
ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€7,99€0,00€7,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€8,29€0,00€8,29* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com