Sims 4 Peuter Accessoires

Het twaalfde accessoirepakket voor De Sims 4 heet De Sims 4 Peuter Accessoires. Dit spel is sinds 24 augustus 2017 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. Dit pakket voegt nieuwe manieren om persoonlijkheden uit te drukken toe. Ook zijn er nieuwe snoezige outfits. Ga bijvoorbeeld gekleed als schattig vosje of lief elfje! Er zijn ook andere hippe outfits en kapsels. De kleurrijke ballenbak, glijbaan en tunnels zorgen voor veel speelplezier!

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Nog meer speelplezier met peuters

Nu verkrijgbaar, koop en download deze game pack via Origin of elders

Peuters ontmoeten nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en ontdekken nieuwe speelplaatsen in de buurt. Geef de kleintjes snoezige outfits en kapsels. Er zijn verschillende kleurrijke items en decoraties voor de speelplaats. Dit pakket zit vol nieuwigheden!

Geef kleine Sims snoezige outfits
Geef je snoezige peuters uitdrukking aan hun karakter met behulp van nieuwe kleding en kapsels. Wat dacht je van tops, broeken, rokken en schoenen die hun unieke stijl laten zien? Ga voor een vrolijke outfit zoals t-shirts met vlindervleugels, hoodies met dierenprint of zelfs regenboogschoentjes.

Altijd speelplezier
Peuters kunnen zich nu uitleven op veel verschillende speelplaatsvoorwerpen. Kleine Sims kunnen vriendjes en vriendinnetjes in de ballenbak treffen, van de glijbaan roetsjen of door kleurrijke tunnels kruipen. Met een beetje fantasie wanen ze zich in een andere wereld als piraat of verkennende astronaut!

Speelafspraakjes
Creëer de perfecte speelplaats voor peuters in een plaatselijk park of een plaatselijke tuin, en nodig de buren uit om ook te komen spelen! Hier kunnen peuters vrienden maken en zich uitleven terwijl de ouders het speelgoed regelen, verhaaltjes vertellen en hun lievelingskostje bereiden.

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
RAM: minimaal 2 GB RAM
HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims™ 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter
DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c
GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c
INVOER: Toetsenbord en muis
ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10
PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter
GEHEUGEN: 4 GB RAM
HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter
RAM: minimaal 4 GB RAM
HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims™ 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM
INVOER: Toetsenbord en muis
ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later
PROCESSOR: Intel Core i5 of beter
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter
GEHEUGEN: 8 GB RAM
HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Peuter Accessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€8,89€0,00€8,89* Bezoek winkel
MMOGA.com€8,99€0,00€8,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Peuter Accessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com