Sims 4 Perfecte Patio Accessoires

Het tweede accessoirepakket voor De Sims 4 heet De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires. Dit spel is sinds 16 juni 2015 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. Dit pakket staat in het teken van het buitenleven. Er zijn veel nieuwe decoraties, voorwerpen en uiteraard bubbelbaden om heerlijk in te ontspannen. Andere opvallende items zijn de patiobar en de grill, maar er zijn ook opvallende zwempakken, kapsels en casual outfits.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Geniet van het buitenleven

Nu verkrijgbaar, koop en download het accessoirepakket via Origin of elders

Je Sims gaan naar buiten waar ze genieten in het bubbelbad. Nieuwe meubels, decoraties en kapsels zijn toegevoegd. Kies voor een comfortabele look tijdens het barbecueën en drink heerlijke drankjes bij de bar. Er is genoeg te ontdekken!

Relax in het bubbelbad
Wat is een perfecte patio nou zonder een bubbelbad voor je Sims? De bubbels ontnemen al je stress. Geniet en relax alleen of samen met je beste vrienden. Handige Sims kunnen hun bubbelbad zelfs voorzien van een stereo of aromatherapie!

Chill buiten bij het zwembad
Het is tijd om te chillen! Creëer een sfeervolle lounge in de openlucht met behulp van verschillende stijlvolle meubels en decoraties. De barbecue komt ook goed van pas. Serveer heerlijke drankjes bij de nieuwe patiobar.

Comfortabele outfits
Je hoeft echt niet de meest bijzondere outfit aan te trekken om buiten te genieten. Ga lekker voor een casual of comfortabele outfit, zoals zwemkleding of slim-fit polo shirts. Nieuwe kapsels maken de look helemaal af. Zo laat je zien wie de meester van de chille look is!

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€8,29€0,00€8,29* Bezoek winkel
MMOGA.com€8,99€0,00€8,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com