Sims 4 Jaargetijden kopen

Koop of download De Sims 4 Jaargetijden

Op 22 juni 2018 verschijnt dan eindelijk het langverwachte vijfde grote uitbreidingspakket voor De Sims 4, genaamd: De Sims 4 Jaargetijden! Je kunt het spel nu gemakkelijk via internet bestellen. Verschillende webwinkels bieden het spel aan. Het onderstaande overzicht laat je precies zien welke winkels goedkoop zijn.

Digitale download of fysiek spel kopen?

Je kunt dit uitbreidingspakket zowel als digitale download en als fysiek spel kopen. Bij een digitale download ontvang je een unieke seriecode (ook wel key of code genoemd) die je kunt verzilveren in Origin van Electronic Arts, waarna je het spel direct kunt downloaden, installeren en spelen. Digitale downloads hebben als voordeel dat je er niet lang op hoeft te wachten en vaak zijn veel goedkoper dan fysieke games. Heb je liever een fysiek exemplaar met CD/DVD en box? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hieronder het handige overzicht. Bezoek ook de Sims 4 kopen pagina en de Sims 4 downloaden pagina voor meer informatie!

De Sims 4 Jaargetijden zal alleen als normale editie voor zowel PC als Mac verschijnen. Je hebt het basisspel van De Sims 4 nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen.

Kies je favoriete winkel hieronder en koop en download direct. Veel succes!

Sims 4 Jaargetijden prijsoverzicht

Dit is de standaard editie van uitbreidingspakket De Sims 4 Jaargetijden. Verkrijgbaar als digitale download en fysiek spel.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€11,09€0,00€11,09* Bezoek winkel
MMOGA.com€14,29€0,00€14,29* Bezoek winkel
Bol.com€35,59€0,00€35,59* Bezoek winkel
Nedgame.nl€39,99€2,99€42,98* Bezoek winkel

* De webshops in het prijsoverzicht op deze pagina passen regelmatig prijzen aan. Iedere week wordt ons prijsoverzicht op zijn minst één keer aangepast met recente prijzen. Controleer voor de zekerheid ook altijd zelf de actuele prijs van een spel. De dikgedrukte prijs in het overzicht is de totaalprijs inclusief eventuele verzendkosten en BTW. Een fysiek spel is een game met een originele CD/DVD-Rom en een box. Bij een digitale download ontvang je een unieke seriecode die je kunt verzilveren om vervolgens het spel te downloaden. DeSims4.com verkoopt zelf geen games. Wij verwijzen alleen door naar webshops. De betreffende webshops zijn verantwoordelijk voor de verkoop, levering en service.

Heb je vragen, tips of suggesties voor deze pagina? Stuur ze door via de contact pagina.

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com