Sims 4 Honden & Katten kopen

Koop of download De Sims 4 Honden & Katten

Op 10 november 2017 verscheen eindelijk het langverwachte vierde grote De Sims 4 uitbreidingspakket, genaamd: De Sims 4 Honden & Katten! Je kunt het spel nu gemakkelijk via internet bestellen. Verschillende webshops bieden het spel aan. Het onderstaande overzicht laat je precies zien welke winkels goedkoop zijn.

Je kunt de uitbreiding als fysiek spel of als digitale download kopen. Een fysiek spel bestaat uit een CD/DVD en box die je per post thuis ontvangt of bij een winkel op kunt halen. Je kunt het spel ook downloaden als digitale download. Dan ontvang je een uniek serienummer (ook wel key of code genoemd) waarmee je het spel kunt verzilveren in Origin, waarna je het direct kunt downloaden, installeren en spelen! Digitale downloads hebben als voordeel dat je niet lang op het spel hoeft te wachten en vaak zijn ze veel goedkoper dan fysieke games. Bezoek ook de Sims 4 kopen pagina en de Sims 4 downloaden pagina voor meer informatie!

De Sims 4 Honden & Katten is nu als normale editie en bundel (met basisspel + het uitbreidingspakket) verkrijgbaar voor zowel PC als Mac. Je hebt het basisspel van De Sims 4 nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen.

Kies je favoriete winkel hieronder en koop of download direct. Veel succes!

Sims 4 Honden & Katten prijsoverzicht

Standaard editie:
Dit is de standaard editie van uitbreidingspakket De Sims 4 Honden & Katten. Verkrijgbaar als digitale download en fysiek spel.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€13,99€0,00€13,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€17,49€0,00€17,49* Bezoek winkel
Bol.com€36,69€0,00€36,69* Bezoek winkel
Nedgame.nl€39,99€2,99€42,98* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€39,99€2,99€42,98* Bezoek winkel

Bundel:
Dit is een bundel, bestaande uit basisspel De Sims 4 + uitbreidingspakket De Sims 4 Honden & Katten. Verkrijgbaar als digitale download en fysiek spel.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€20,99€0,00€20,99* Bezoek winkel

* De webshops in het prijsoverzicht op deze pagina passen regelmatig prijzen aan. Iedere week wordt ons prijsoverzicht op zijn minst één keer aangepast met recente prijzen. Controleer voor de zekerheid ook altijd zelf de actuele prijs van een spel. De dikgedrukte prijs in het overzicht is de totaalprijs inclusief eventuele verzendkosten en BTW. Een fysiek spel is een game met een originele CD/DVD-Rom en een box. Bij een digitale download ontvang je een unieke seriecode die je kunt verzilveren om vervolgens het spel te downloaden. DeSims4.com verkoopt zelf geen games. Wij verwijzen alleen door naar webshops. De betreffende webshops zijn verantwoordelijk voor de verkoop, levering en service.

Heb je vragen, tips of suggesties voor deze pagina? Stuur ze door via de contact pagina.

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com