Sims 4 Filmavond Accessoires

De Sims 4 Filmavond Accessoires is het vijfde accessoirepakket van De Sims 4. Dit spel is sinds 12 januari 2016 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. Dit spel staat in het teken van gezellige filmavonden. Het spel voegt diverse nieuwigheden toe zoals een filmscherm met tien originele films. Ook is er een popcornpoffer. Nieuwe kleding, decoraties en meubels zorgen voor nog meer speelplezier.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Bekijk films thuis of in de buitenlucht

Bekijk thuis of in de buitenlucht de nieuwste films, samen met vrienden of lekker alleen. Nieuwe outfits, kapsels en een popcornpopper zijn niet vergeten! Dit pakket zit vol nieuwe dingen.

Groot, groter, grootst: het nieuwe filmscherm
Films bekijken op een klein scherm is zo ouderwets! Tover het huis van je Sims om tot een echte bioscoop met het gloednieuwe film

De Sims 4 Filmavond Accessoires hoes/box

scherm. Tien verschillende films staan voor je klaar om bekeken te worden. Geniet vanaf de bank thuis of kijk in de openlucht naar films.

Gloednieuwe popcornpopper
Zet alvast de popcornpopper aan, want wat is een filmavond nou zonder popcorn? Trakteer je vrienden en jezelf op deze heerlijke klassieke film snack. Kies je favoriete smaak: met boter, kaas of suiker erbovenop. Dat wordt smullen!

Ontspan in nieuwe outfits
Relax en chill in boho-chique kleding. Blijven je Sims liever lekker thuis? Dan wil dat nog niet zeggen dat ze er niet geweldig uit kunnen zien. Perfecte outfits maken een ontspannen filmavond nog leuker.

Kom in de stemming
Om in de stemming te komen moet de omgeving natuurlijk niet worden vergeten. Decoreer daarom het huis van je Sims met kleurrijke, fleurige decoraties en sierlijke verlichting.

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Filmavond Accessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€8,29€0,00€8,29* Bezoek winkel
MMOGA.com€8,99€0,00€8,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Filmavond Accessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com