Sims 4 Creëer een Sim demo

CAS demo

Maxis heeft een indrukwekkende demo gemaakt waarin je Sims kunt maken voor De Sims 4. De demo heet ‘Sims 4 Creëer een Sim demo’ en kun je gratis downloaden via Origin. Op 8 en 9 juli kregen de eerste fans toegang tot de demo dankzij een uitnodiging van Electronic Arts.

Ook wij van DeSims4.com mochten demo al spelen (zie hier onze ervaringen). Bekijk ook de plaatjes pagina.

Download de Creëer een Sim demo

Sinds 12 augustus is de Creëer een Sim demo voor iedereen beschikbaar! Bekijk de download instructies om de demo te kunnen installeren en spelen!

Sims 4 alvast reserveren?

Ook al is het volledige De Sims 4 spel pas vanaf 4 september officieel verkrijgbaar, het is al mogelijk om de game te reserveren. Bekijk het pre-order overzicht voor de goedkoopste Sims 4 edities.

Vragen en antwoorden over de Creëer een Sim demo

Vraag: Wat is De Sims 4 Creëer een Sim demo?
Antwoord: Creëer slimmere Sims met unieke uiterlijke kenmerken, karakters en emoties met De Sims 4 Creëer een Sim demo. Maak gebruik van het krachtige hulpmiddel ‘Creëer een Sim’ om je Sims in vorm te kneden en zo de meest unieke, gedetailleerde Sims tot nu toe te maken. Deel je Sims via de galerie of Facebook en download ze vervolgens rechtstreeks naar De Sims 4 om jouw Sims wanneer de game uitkomt in september 2014 tot leven te wekken. De Sims 4 Creëer een Sim demo zal later deze zomer wereldwijd gelanceerd worden.

Vraag: Hoe kan ik aan De Sims 4 Creëer een Sim demo komen?
Antwoord: Een vroege versie van De Sims 4 Creëer een Sim demo is nu enkel op uitnodiging verkrijgbaar voor enkele trouwe fans. Dit is een proef waarin we de belangrijkste functionaliteit uittesten, zodat we het hulpmiddel voor de wereldwijde lancering van De Sims 4 kunnen optimaliseren. Dat betekent dat we regelmatig onderhoud aan onze servers zullen verrichten.

Wanneer je via de officiële site (TheSims.com) op de homepage inschrijft voor de demo, heb je meer kans om een uitnodiging te krijgen. Wanneer je je inschrijft, maak je kans om binnen twee weken (het is nu we dit schrijven 16 juli) een uitnodiging te krijgen.

Vraag: Wat kost De Sims 4 Creëer een Sim demo?
Antwoord: De Sims 4 Creëer een Sim demo is voor jou gratis verkrijgbaar.

Vraag: Heb ik een Origin-account nodig om De Sims 4 Creëer een Sim demo te kunnen spelen?
Antwoord: Ja. Je hebt een Origin-account nodig om De Sims 4 Creëer een Sim demo te installeren en registreren. Na de installatie hoef je niet online te zijn om te spelen.

Vraag: Bevat De Sims 4 Creëer een Sim demo alle onderdelen uit de basisgame?
Antwoord: De Sims 4 Creëer een Sim demo bevat voorbeeldmateriaal uit De Sims 4 basisgame.

Vraag: Is er een Mac-versie van De Sims 4 Creëer een Sim demo?
Antwoord: Op dit moment concentreren we ons op de PC-versie van De Sims 4. We hebben op dit moment geen verdere informatie over de Mac-versie.

Vraag: Mag ik mijn vrienden over mijn ervaringen met de proefversie van De Sims 4 Creëer een Sim demo vertellen?
Antwoord: Ja! Deze proefversie is nu alleen op uitnodiging te spelen, maar we zouden het heel leuk vinden als je jouw creaties met vrienden en familie via Facebook deelt met behulp van de deelfunctie.

Filmpje van de Creëer een Sim demo

De onderstaande video laat je zien hoe je een Sim maakt in de demo.

[youtube]780yoTMwnYg[/youtube]

Plaatjes van de Creëer een Sim demo

Hieronder zijn een aantal afbeeldingen van de demo te zien. Bekijk meer op de plaatjes pagina.

Creëer een Sim demo
CAS (Creëer een Sim demo)
CAS (Creëer een Sim demo)
CAS (Creëer een Sim demo)
CAS (Creëer een Sim demo)

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com