Sims 4 Coole Keukenaccessoires

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires is alweer het derde accessoirepakket voor De Sims 4. Dit spel is sinds 11 augustus 2015 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. Dit spel staat in het teken van te gekke keukens. Transformeer je ouderwetse keuken in een strakke moderne keuken met stijlvolle keukenkastjes tot roestvrijstalen keukenapparaten. Een bijzonder nieuw item is de ijsmachine, met wel 30 verschillende smaken.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Tijd voor een gloednieuwe keuken

Nu verkrijgbaar, koop en download het accessoirepakket via Origin of elders

Het is tijd om de keukens van je Sims flink op te knappen met nieuwe apparaten en keukenmeubilair. Smul van heerlijke ijsjes die gemaakt zijn met de nieuwe ijsmaker en draag de nieuwste kleding en hippe kapsels.

Transformeer je keukens
Bouw de meest indrukwekkende keukens met roestvrijstalen apparatuur, kasten met matglazen deuren en meer. De keuken is het middelpunt van het huis en de droom van iedere chef-kok. Maar voor de Sims die het liever simpel houden is er ook genoeg, zoals een magnetron om maaltijden te bereiden.

Gloednieuwe ijsmaker
Je Sims eisen ijs! De nieuwe ijsmaker zorgt voor veel plezier! De ijsmaker kan werkelijk alles. Pak een hoorntje en serveer Italiaans, soft of gewoon ijs. Plakjes banaan, slagroom, suiker hageltjes en chocoladesaus maken het nog lekkerder. Dat wordt smullen!

Outfits om van te smullen
Je Sims zijn klaar voor de nieuwste mode! Geef ze een hippe look met behulp van stijlvolle nieuwe kapsels en trendy casual kleding.

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€6,99€0,00€6,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€7,09€0,00€7,09* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com