Sims 4 Bowlingavond Accessoires

Het tiende accessoirepakket voor De Sims 4 heet De Sims 4 Bowlingavond Accessoires. Dit spel is sinds 29 maart 2017 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. Trek je bowlingschoenen aan en ga een avondje gezellig bowlen met andere Sims vrienden. Ontwikkel je bowlingvaardigheid en ontvang beloningen. En wat dacht je van Maanlichtbowlen? Met nieuwe tafels, stoelen en decoraties transformeer je saaie ruimtes. Geef je Sims ook een nieuwe rockabilly look.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Geniet van een avondje bowlen

Nu verkrijgbaar, koop en download het accessoirepakket via Origin of elders

Neem je Sims mee uit op een avondje kegelen! Neem het op tegen vrienden en verbeter je bowlingkunsten. Bouw een bowlingplek zoals jij het wilt. Dit pakket zit vol nieuwe mogelijkheden!

Creëer een relaxte bowlingplek
Bouw een eigen ruimte compleet met neonverlichting, bowlingdecoraties en zelfs een bar voor je Sims om tussen de wedstrijden door te genieten van een heerlijk drankje. Verander de look van het geheel met retro-moderne meubels die fantastisch bij de bowlingbaan of thuis passen.

Daag vrienden uit voor een potje bowlen
Alleen bowlen is natuurlijk niet zo gezellig. Nodig daarom je vrienden uit voor een wedstrijdje op de gloednieuwe bowlingbaan. Start met het gebruik van bumpers en verbeter vaardigheden om indrukwekkende trick shots uit te voeren. Dim het licht een beetje en zet de muziek op zijn hardst om een unieke bowlingavond bij maanlicht te creëren.

Val op met je outfit
Geef je Sims een nieuwe look met retro bowlingshirts- en schoenen, of geef ze een rockende nieuwe look met op rockabilly geïnspireerde kleding en kapsels.

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Bowlingavond Accessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€8,29€0,00€8,29* Bezoek winkel
MMOGA.com€8,99€0,00€8,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Bowlingavond Accessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com