Sims 4 Beleef het Samen kopen

Koop of download De Sims 4 Beleef het Samen

Op 10 december 2015 verscheen De Sims 4 Beleef het Samen, het tweede uitbreidingspakket van De Sims 4. Veel fans hebben lang uitgekeken naar de releasedatum van deze uitbreiding. Nu is het mogelijk om het spel via internet te kopen, zoals bij de onderstaande webwinkels. Via het handige prijsoverzicht hieronder zie je precies waar het spel goedkoop verkrijgbaar is!

Je kunt de uitbreiding als fysiek spel of als digitale download kopen. Een fysiek spel bestaat uit een CD/DVD en box die je per post thuis ontvangt of bij een winkel op kunt halen. Je kunt het spel ook downloaden als digitale download. Dan ontvang je een uniek serienummer (ook wel key of code genoemd) waarmee je het spel kunt verzilveren in Origin, waarna je het direct kunt downloaden, installeren en spelen! Digitale downloads hebben als voordeel dat je niet lang op het spel hoeft te wachten en vaak zijn ze veel goedkoper dan fysieke games. Bezoek ook de Sims 4 kopen pagina en de Sims 4 downloaden pagina voor meer informatie!

De Sims 4 Beleef het Samen is alleen als normale editie voor zowel PC als Mac verschenen. Om het uitbreidingspakket te kunnen spelen heb je het De Sims 4 basisspel nodig.

Kies je favoriete winkel hieronder en koop en download het spel direct. Veel succes!

Sims 4 Beleef het Samen prijsoverzicht

Dit is de standaard editie van uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen. Verkrijgbaar als digitale download en fysiek spel.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€13,99€0,00€13,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€17,49€0,00€17,49* Bezoek winkel
Nedgame.nl€29,99€1,99€32,98* Bezoek winkel
Bol.com€37,69€0,00€37,69* Bezoek winkel

* De webshops in het prijsoverzicht op deze pagina passen regelmatig prijzen aan. Iedere week wordt ons prijsoverzicht op zijn minst één keer aangepast met recente prijzen. Controleer voor de zekerheid ook altijd zelf de actuele prijs van een spel. De dikgedrukte prijs in het overzicht is de totaalprijs inclusief eventuele verzendkosten en BTW. Een fysiek spel is een game met een originele CD/DVD-Rom en een box. Bij een digitale download ontvang je een unieke seriecode die je kunt verzilveren om vervolgens het spel te downloaden. DeSims4.com verkoopt zelf geen games. Wij verwijzen alleen door naar webshops. De betreffende webshops zijn verantwoordelijk voor de verkoop, levering en service.

Heb je vragen, tips of suggesties voor deze pagina? Stuur ze door via de contact pagina.

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com