Sims 4 Achtertuin Accessoires

Het achtste accessoirepakket voor De Sims 4 heet De Sims 4 Achtertuin Accessoires. Dit spel is sinds 19 juli 2016 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Het pakket is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €9,99. Vernieuw je tuin met draaiende windvaantjes, spuwende kikkerfonteinen, heerlijk geurende bloemen en beleef veel plezier met de nieuwe parasoltafel, barbeque en de waterglijbaan. Ook is er fleurige nieuwe kleding en zijn er nieuwe kapsels toegevoegd.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het accessoirepakket. Wil je dit spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Pret en plezier in de achtertuin

Nu verkrijgbaar, koop en download het accessoirepakket via Origin of elders

Je Sims verdienen een nieuwe achtertuin waar ze van kunnen genieten. De nieuwe waterglijbaan en kleurrijke voorwerpen zorgen voor veel plezier. Ook is er nieuwe kleding en zijn er nieuwe kapsels. Kortom: genoeg te ontdekken!

Pret met water
Het is tijd om even af te koelen met behulp van gloednieuwe waterglijbanen. Voer verschillende tricks uit voor andere Sims, bijvoorbeeld door via de kaken van een haai te glijden. Met slechts een klein beetje zeep creëer je veel bubbels, waardoor het speelplezier nog groter wordt.

Transformeer de tuin
De tuin van je Sims kan wel een makeover gebruiken. Voeg daarom een persoonlijk tintje toe door decoratieve lampjes en plantenpotten te toe voegen. Vrolijke patiomeubels maken de tuin tot een geweldige verblijfsplek voor je Sims en hun gasten. Een paar windgongen en een vogelhuisje maken het plaatje helemaal af.

Relax in nonchalante kleding
Tijd voor een nieuwe outfit! Je Sims kunnen heerlijk relaxen met waanzinnige kapsels die er prachtig uitzien tijdens het nippen van een glaasje ijsthee.

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 500 MB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Achtertuin Accessoires is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale download waarbij je een legale seriecode krijgt om het spel te downloaden, installeren en spelen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€8,29€0,00€8,29* Bezoek winkel
MMOGA.com€8,99€0,00€8,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Achtertuin Accessoires

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com