De Sims 4 Wellnessdag verschijnt op 14 juli

Zoals we gisteren al schreven verschijnt er binnenkort een nieuwe Game Pack voor De Sims 4. Inmiddels weten we de officiële Nederlandstalige naam: De Sims 4 Wellnessdag Game Pack. De releasedatum is ook bekend: 14 juli 2015. Daarnaast hebben we een bevestiging gekregen dat de adviesprijs daadwerkelijk €19,99 zal zijn.

Hieronder vind je een aankondiging van de tweede Game Pack:

Het De Sims 4 Wellnessdag Game Pack wordt binnenkort uitgebracht

Een ontspannen sessie in de spa

Na al dat harde werk in april dachten we dat de Sims wel een beetje Zen in hun leven konden gebruiken, en wat is er nu ontspannender dan een luxe spa? De Sims 4 Wellnessdag Game Pack* komt later deze maand uit!

De Sims 4 Wellnessdag Game Pack

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden bevat De Sims 4 Wellnessdag een nieuwe locatie, namelijk de spa. Als je het pack ontvangt, worden er drie door Maxis gemaakte spa’s en een nieuwe sportschool aan je Mijn bibliotheek toegevoegd, die je op elk moment en waar dan ook kunt plaatsen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten dus je kunt de spa zoeken die het beste bij jouw persoonlijkheid past (of je kunt er zelf eentje bouwen).

Eenmaal in de spa kunnen Sims chillen (en van O jaa! genieten) in een sauna, of een ontspannen massage krijgen. Er zijn tal van leuke nieuwe interactieve voorwerpen voor je Sims om in de spa van te genieten, zoals een massagestoel en een modderbad waarover we je later meer zullen vertellen. Maar dat is nog niet alles wat er in het Game Pack zit.

Je Sims kunnen ook hun wellnessvaardigheid opbouwen door aan yoga te doen, massages te geven en te mediteren. Hoe meer ze deelnemen aan deze nieuwe activiteiten, hoe beter ze erin worden. Een hoger ontwikkeld wellnessniveau betekent nieuwe yogaposes, de mogelijkheid om superieure massages te geven en een speciale meditatieverrassing die we nu nog niet willen verklappen!

De Sims 4 Wellnessdag Game Pack

We kunnen niet wachten om nog meer informatie over De Sims 4 Wellnessdag met jullie te delen, dus houd onze blogs en sociale kanalen in de gaten als we afstevenen op de release op 14 juli.

*Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates nodig.

Met dank aan TheSims.com

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com