Sims 4 Stedelijk Leven kopen

Koop of download De Sims 4 Stedelijk Leven

Op 3 november 2016 verscheen De Sims 4 Stedelijk Leven, het derde grote uitbreidingspakket voor De Sims 4. Veel fans hebben lang gewacht op de release van deze uitbreiding. Het is nu mogelijk om het spel via internet te kopen, zoals bij de onderstaande webwinkels. Via het onderstaande handige prijsoverzicht zie je precies waar het spel goedkoop te verkrijgen is!

Je kunt de uitbreiding als fysiek spel of als digitale download kopen. Een fysiek spel bestaat uit een CD/DVD en box die je per post thuis ontvangt of bij een winkel op kunt halen. Je kunt het spel ook downloaden als digitale download. Dan ontvang je een uniek serienummer (ook wel key of code genoemd) waarmee je het spel kunt verzilveren in Origin, waarna je het direct kunt downloaden, installeren en spelen! Digitale downloads hebben als voordeel dat je niet lang op het spel hoeft te wachten en vaak zijn ze veel goedkoper dan fysieke games. Bezoek ook de Sims 4 kopen pagina en de Sims 4 downloaden pagina voor meer informatie!

De Sims 4 Stedelijk Leven is alleen als normale editie voor zowel PC als Mac verschenen. Om het uitbreidingspakket te kunnen spelen heb je het De Sims 4 basisspel nodig.

Kies je favoriete winkel hieronder en koop en download het spel direct. Veel succes!

Sims 4 Stedelijk Leven prijsoverzicht

Dit is de standaard editie van uitbreidingspakket De Sims 4 Stedelijk Leven. Verkrijgbaar als digitale download en fysiek spel.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€13,99€0,00€13,99* Bezoek winkel
MMOGA.com€13,99€0,00€13,99* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€19,77€2,99€22,76* Bezoek winkel
Bol.com€29,99€0,00€29,99* Bezoek winkel
Nedgame.nl€39,99€2,99€42,98* Bezoek winkel

* De webshops in het prijsoverzicht op deze pagina passen regelmatig prijzen aan. Iedere week wordt ons prijsoverzicht op zijn minst één keer aangepast met recente prijzen. Controleer voor de zekerheid ook altijd zelf de actuele prijs van een spel. De dikgedrukte prijs in het overzicht is de totaalprijs inclusief eventuele verzendkosten en BTW. Een fysiek spel is een game met een originele CD/DVD-Rom en een box. Bij een digitale download ontvang je een unieke seriecode die je kunt verzilveren om vervolgens het spel te downloaden. DeSims4.com verkoopt zelf geen games. Wij verwijzen alleen door naar webshops. De betreffende webshops zijn verantwoordelijk voor de verkoop, levering en service.

Heb je vragen, tips of suggesties voor deze pagina? Stuur ze door via de contact pagina.

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com