Sims 4 bestellen

De Sims 4 verschijnt in de herfst van 2014 in Nederland en België. Het is al mogelijk om De Sims 4 te bestellen via internet. Voor de mensen die niet kunnen wachten op de release, hebben we een handig overzicht gemaakt met webshops die De Sims 4 nu al aanbieden.

Hieronder vind je een prijsoverzicht met webshops waar De Sims 4 al te bestellen is voor PC en Mac. Het gaat om verschillende edities van De Sims 4, zoals de Limited Edition, Digital Deluxe Edition, Premium Edition en Collector’s Edition. Ontdek de verschillen op de edities pagina.

Sommige games zijn digitale downloads. Dit is aangegeven onder de totaalprijs. Bij een digitale download ontvang je via e-mail of op een andere manier een unieke code waarmee je het spel kunt downloaden en daarna spelen. Andere webshops verkopen fysieke games met CD/DVD die je via post in huis ontvangt.

De onderstaande pre-order lijst wordt tot en met de release wekelijks meerdere keren aangepast. Ook na de release blijven we de informatie updaten. Hou voor de exacte releasedatum onze website in de gaten. Kijk hieronder welke webshops het spel al aanbieden en waar het spel het goedkoopst is. Bestel nu alvast en ontvang het spel rond de releasedatum!

Heb je vragen, of tips/suggesties voor deze pagina? Stuur ze door via de contact pagina.


Kies een spel:

Standaard editieLimited EditionPremium EditionDigital Deluxe EditionCollector’s Edition

Sims 4 standaard editie:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€4,69€0,00€4,69* Bezoek winkel
MMOGA.com€5,99€0,00€5,99* Bezoek winkel
Bol.com€37,29€0,00€37,29* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€37,99€2,99€40,98* Bezoek winkel
Nedgame.nl€39,99€2,99€42,98* Bezoek winkel

Sims 4 Limited Edition:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
Momenteel uitverkocht!

Sims 4 Premium Edition:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
Momenteel uitverkocht!

Sims 4 Digital Deluxe Edition:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
Alleen via Origin verkrijgbaar.

Sims 4 Collector’s Edition:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
Momenteel uitverkocht!

Heb je vragen, tips of suggesties voor deze pagina? Stuur ze door via de contact pagina.

* De webshops in het prijsoverzicht op deze pagina passen regelmatig prijzen aan. Iedere week wordt ons prijsoverzicht op z’n minst één keer aangepast met recente prijzen. Controleer voor de zekerheid ook altijd zelf de actuele prijs van een spel. De dikgedrukte prijs in het overzicht is de totaalprijs inclusief eventuele verzendkosten en BTW. Een fysiek spel is een game met een originele CD/DVD-Rom en een box. Bij een digitale download ontvang je een unieke seriecode die je kunt verzilveren om vervolgens het spel te downloaden. DeSims4.com verkoopt zelf geen games. Wij verwijzen alleen door naar webshops. De betreffende webshops zijn verantwoordelijk voor de verkoop, levering en service.

Bekijk ook onze partner sites DownloadSims4.com en SimsReleases.com.

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com